Tutaj się witamy
witam wkoncu znowusz na forum mialem przerwe 12 dni bo bylem zdala od naszego pieknego kraju
- Od: 2 paź 2005, 14:23
- Auto: Mazda MX3 V6 24
bartekkk napisał(a):Witam, stałem sie posiadaczem Mazdy z wymarzonym silnikiem V6, więc pewnie często będe tu zaglądał. Pozdrawiam.
Pewnie ......przyjedź na zlot do RYK
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
o kolejna kobieta na forum cool
witam wszystkich, których jeszczenie witałem 

Gripen napisał(a):Witam
Witam przyszlego Mazdowicza z Wrocławia
Zapraszam....
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
- Od: 11 kwi 2005, 23:11
- Auto: Honda Accord 1.8 VTEC 1999r
mX-MEN napisał(a):Dzięki za zwrócenie uwagi na moją skromnąosobę.Do Bydzi mam 80kilo więc nie będę tak często jak bym chciał, ale jak tylko będzie okazja to chętnie skorzystam z zaproszonka.Dajcie znać.Pozrowy dla Piotrusia i gratulacje dla FIVEOPACA.Rulesa także pozdrawiam.
Nie smigales dzisiaj (piatek) ok 15 w bydzi w okolicach ronda bernardynskiego? Bylem kilka aut za podobnym mx'em i zachodzilem w glowe czy to ty powozisz
Less roof, more fun

Witam,to napewno nie ja,do bydg.jeżdże tylko na specjalne okazje(zloty,imprezy, itp.)Na codzień mam bliżej do Torunia i Wlocławka.Pozdrowionka.PS.Jestem chętny na spocika, napisz coś bliżej.Fiveopac napisał(a):
Nie smigales dzisiaj (piatek) ok 15 w bydzi w okolicach ronda bernardynskiego? Bylem kilka aut za podobnym mx'em i zachodzilem w glowe czy to ty powozisz
- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
Witam wszystkich
na dniach mam zamiar zamiecić omege na mazde 323
a o forum dowiedziałem się na www.motonews.pl
na dniach mam zamiar zamiecić omege na mazde 323
a o forum dowiedziałem się na www.motonews.pl
-
Gość
Witam wszystkich. O stronie dowiedziałem sie z wyszukiwarki, gdy szukałem informacji o Mazdzie.
Niejeden "fachowiec" mógłby sie tu wiele nauczyć.
Niejeden "fachowiec" mógłby sie tu wiele nauczyć.
-
Gość
Witam wszystkich.
Mam Forda Probe 2.0 16v (mazdowski DOHC) od ponad roku, jestem użytkownikiem www.fordprobe.pl oraz www.ford-probe.net.
Mam nadzieje pomóc Wam jakoś wiadomościami które posiadam i mam nadzieje na Waszej wiedzy też skorzystać.
Pozdrawiam.
Mam Forda Probe 2.0 16v (mazdowski DOHC) od ponad roku, jestem użytkownikiem www.fordprobe.pl oraz www.ford-probe.net.
Mam nadzieje pomóc Wam jakoś wiadomościami które posiadam i mam nadzieje na Waszej wiedzy też skorzystać.
Pozdrawiam.
Liczy sie styl...
- Od: 9 lis 2005, 13:12
- Auto: Ford Probe 2.0 16V '94
witajcie wszyscy sympatycy mazd :–)
jakoś tak się stało, że całkiem niedawno stałem sie posiadaczem staruszki mazdy 626 coupe z roku 1984. Prawdę mówiąc jak na auto kupione za cenę równą ubezpieczeniu (oc), które muszę opłacić jest w całkiem dobrym stanie. Jak dorwe jakiś aparacik to wstawie kilka fotek na forum :–)
jedno jest pewne – będę miał z nim masę zabawy i mam nadzieje, że pomoże mi wasze doświadczenie z mazdami (do tej pory głównie nimi jeździłem, a nie zajmowałem się renowacją ;–) ). jedno jest pewne – samochód polubiłem od piewszej chwili za kierownicą (super się prowadzi), i choć ma gaźnik i mało oszałamiającą moc (około 90kM) wrażenia z jazdy są świetne.
a stronkę znalazłem przypadkiem zupełnie – szukając info o tej maździe (nigdy takiego cudaka jak ten nie widziałem :–) )
pozdrawiam wszystkich
jakoś tak się stało, że całkiem niedawno stałem sie posiadaczem staruszki mazdy 626 coupe z roku 1984. Prawdę mówiąc jak na auto kupione za cenę równą ubezpieczeniu (oc), które muszę opłacić jest w całkiem dobrym stanie. Jak dorwe jakiś aparacik to wstawie kilka fotek na forum :–)
jedno jest pewne – będę miał z nim masę zabawy i mam nadzieje, że pomoże mi wasze doświadczenie z mazdami (do tej pory głównie nimi jeździłem, a nie zajmowałem się renowacją ;–) ). jedno jest pewne – samochód polubiłem od piewszej chwili za kierownicą (super się prowadzi), i choć ma gaźnik i mało oszałamiającą moc (około 90kM) wrażenia z jazdy są świetne.
a stronkę znalazłem przypadkiem zupełnie – szukając info o tej maździe (nigdy takiego cudaka jak ten nie widziałem :–) )
pozdrawiam wszystkich
- Od: 8 lis 2005, 23:16
- Auto: MX-6 2.5 V6
witka wszystkim
obstawiał bym raczej 100
Emiel napisał(a):i choć ma gaźnik i mało oszałamiającą moc (około 90kM
obstawiał bym raczej 100