Witam. Od roku jestem posiadaczem Mazdy 6 no i chyba przyszedł czas, aby się zarejestrować bo mazda zostanie na dłużej. Także witam wszystkich i pozdrawiam!
Zwe się Dawid i jestem z Lublina. Dd roku jestem posiadaczem czarnej Mazdy 3 1.6 diesel. Pare razy wpadłem już na to forum i postanowiłem się zarejestrować Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich Jestem Damian, posiadam Mazdę mx-3 1.6 SOHC i jestem z niej bardzo zadowolony, choć kupiłem ją zaledwie miesiąc temu wcześniej jeździłem Oplem Omegą, który w ogóle nie dorównywał Madzi ;D
Jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 6 GG 2.3 Mam nadzieję że Madzia będzie równie bezawaryjna jak moje poprzednie auto – Honda Civic VI gen, (D16Y2 dla wtajemniczonych)
Witam Wszystkich Forumowiczów. Obecnie jeżdżę Zafirą B ale rozważam przesiadkę na Mazdę5 – może przekonacie mnie do podjęcia szybkiej decyzji? Pozdrawiam, Radek z dolnośląskiego
Witam wszystkich! Jestem Artur, mieszkam we Władysławowie, aktualnie jeżdżę skodą fabią 1.4, od dwóch miesięcy intensywnie poszukuję Mazdy 3 1.6D. Wiele dowidziałem się z tego forum i pomyślałem, że warto w końcu dołączyć do społeczności wielbicieli tych ślicznotek
witam ! IZA z Gdyni ,jestem posiadaczą małej czarnej mx5 ,kiedyś miałam RX-8 którą kochali tylko mechanicy z ASO ,nowa mx-5 jest fantastyczna ,zrobię kilka fotek i wrzucę na forum
witam wszystkich proszę o uzupełnieni swoich profili zapraszam do aktywnego udziały w życiu forum i klubu. Odwiedzajcie działy regionalne tam możecie spotkać miłośników mazdeczek z Waszych regionów