Tuningowane Mazdy – fotki z sieci
Ja jestem jak najbardziej za 
- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
jak dla mnie to dramat 
radzi89 napisał(a):jak dla mnie to dramat
Hmm , czy jest dramat – troche bym sie klucil – zrobili z SUV'a prawie 700konne profesjonalne auto na tor. Auto na ulice do lansowania to to nie jest. Ono musi tak wygladac. Wystarczy spojrzec na bolidy DTM'u. Wszytko na swoim miejscu ma wplyw na osiagi

l3mur91 napisał(a):Przód nie musi, a wręcz nie powinien.![]()
No wlasnie tak to sie przyjelo – przez glupich wiejskich "TUNERÓW" ktorzy zakladali gowniane podrobki przedniego body i to nie tylko w PL. Os.rane Calibry maja ich najwiecej nie wspomne juz o reszcie jezdzacych po drogach dziwadel. Wszystko bylo skopiowane z DTMów gdzie takowy body jest stosowany do dzis. Dlatego jak widzimy takie COS z przodu to krzyczymy WIEŚ

Kwestia gustów – mi osobiscie tez sie to nie podoba, ale w tym przypadku tu nie chodzi o wyglad

Pzdr All
mam jednak wątpliwości co do słów napisanych pod moim poprzednim postem
Mówicie, że wszystko jest robione pod performance? Te gigantyczne lusterka z kierunkowskazami też? Dla mnie straszny ulep, zarówno z przodu jak i z tylu. Po prostu wszystko ma zrypane proporcje, bo i samochód nie ma proporcji torowego potwora 

- Od: 29 lis 2005, 16:30
- Auto: była mazda 323f BG 1.6 1991r
jest toyota avensis T25 2.0 2003r
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Fajna. Skromna i elegancka. Rzeczywiście zbyt kontrastujące te napisy. Trochę mi sie z VW Bora skojarzyła niewiedzieć czemu 
Moje Wozidło – viewtopic.php?f=312&t=125565
- Od: 10 sie 2011, 13:36
- Auto: Mazda 323f '01 2.0 16V DITD
Osobiscie wole swoja od niej 
Lamlpy w stylu nowej M6 
Raczej folia – kolega tak zrobil w E60.