Seraf napisał(a):Skopek ma fajną fotęprzy okazji dowie się że coś mu żarówka w lampie wysiada
heh a dziekuje
widzisz ten znaczek z promieni?
www.mazdaspeed.pl
Seraf napisał(a):Skopek ma fajną fotęprzy okazji dowie się że coś mu żarówka w lampie wysiada
Widzewianka_TM napisał(a):racja, ale mazda jest rozmyta chyba,że to efekt
kristoferson1 napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):racja, ale mazda jest rozmyta chyba,że to efekt
Alez oczywiscie Widzewianko, ze efekt rozycia mazdy byl zamierzony (kazdy wie jak wyglada). Ktoś to odbiera lub nie i tutaj się nie dyskutuje.![]()
lukias81 powiadasz, ze samica to jest, dlatego tak na mnie spoglądała, gdy zbliżalem do niej swoj aparat
Widzewianka_TM napisał(a):kristoferson1 napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):racja, ale mazda jest rozmyta chyba,że to efekt
Alez oczywiscie Widzewianko, ze efekt rozycia mazdy byl zamierzony (kazdy wie jak wyglada). Ktoś to odbiera lub nie i tutaj się nie dyskutuje.![]()
lukias81 powiadasz, ze samica to jest, dlatego tak na mnie spoglądała, gdy zbliżalem do niej swoj aparat
No tak, ale... szkoda auta wg mnie, skoro jest tu ważne
Widzewianka_TM napisał(a):halo halo, zaraz ja tobie coś przekaże![]()
pawcio1017 napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):halo halo, zaraz ja tobie coś przekaże![]()
"grozisz mi?"A wracając do tematu – nie zmienia faktu że ta fotka budzi największe zainteresowanie i najwięcej się mówi na jej temat dotychczas
kristoferson1 napisał(a):Skopek, ale pawcio1017 nie bierze udzialu, a dostało mu się
ADHD napisał(a):Skoro nikt nie przestrzega pierwotnych założeń o nie komentowaniu zdjęć podając nicki lub numery
Barthez napisał(a):ps
może jakieś zakłady będziemy robić przy okazji konkursów– zawsze to większe emocje będą
marcin255 napisał(a):Jeśli czytam opinię organizatora , kto wygra i opinię o marności zdjęć itd.
marcin255 napisał(a):Powiem wam ,że staram sie jakąś fotkę wysłać ostatnie parę miesięcy ale to już ostania była , wiem straty nie będzie . Jeśli czytam opinię organizatora , kto wygra i opinię o marności zdjęć itd. to ......
Może trzeba było zaznaczyć ,że to konkurs dla profesjonalistów , jeśli nie to powstrzymać się od co najmniej dziwnych komentarzy. Ale to tylko opinia faceta co czasem pstryknie jakieś marne zdjęcie.
Barthez napisał(a):Szkoda że nie startujesz bo Twoje fotki były zawsze ciekawe – masz ciekawe pomysły na foto a to więcej niż połowa sukcesu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości