Mazda Xedos 6 CA KF '92
Bartek pozostaje zyczyc, aby nowy wlasciciel dbal o nia tak jak Ty. Temat zamykam – czekamy na temat nowego wlasciciela.
Z wielkim żalem patrzyłem jak odjeżdża nim nowy właściciel...
Niestety w kwocie jaką dysponuję nie podoba mi się żadna inna Mazda oprócz Xedosa
a dwa razy do tej samej rzeki się podobno nie wchodzi
Czas na zmiany po głowie chodzi BMW E39, Laguna II, Mondeo III i parę innych
Czekamy na nowy temat właściciela bo będę jego najwierniejszym fanem
Niestety w kwocie jaką dysponuję nie podoba mi się żadna inna Mazda oprócz Xedosa
Czas na zmiany po głowie chodzi BMW E39, Laguna II, Mondeo III i parę innych
Czekamy na nowy temat właściciela bo będę jego najwierniejszym fanem
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Nie wiem co mam napisać, Madzia trafiła do mnie, i obiecuję zadbać o nią najlepiej jak będę potrafił. Tutaj wielkie podziękowania dla Bartka – niesamowity człowiek! Widziałem Twój żal i wzrok którym odprowadziłeś Madzie. Uwierz mi: wiem co czujesz. Każda chwila w tym aucie jest magiczna, do pracy jadę jak najdłuższą drogą, wyjeżdżam dużo wcześniej, żeby spędzić w niej jak najwięcej czasu. Wygląd, osiągi, dźwięk silnika – wiem, że włożyłeś w to dużo serca. Ech, teraz siedzę w pracy i co chwila zerkam na nią z okna, piękna jest. Jeszcze raz podziękowania dla Bartka i mam nadzieję do zobaczenia!:)
edit. literówka
edit. literówka
- Od: 10 gru 2009, 13:32
- Auto: Mazda MX-6 FS
Przykro.
Ja po jednym wystawieniu swojego na allegro więcej razy tego nie uczyniłem. Pozostawiając nawet cenę raczej odstraszającą. Nie chcę myślec co czułeś jak sobie pojechała.
Będziesz miał teraz wielki kłopot aby jeździć czym oryginalnym/nietypowym/nietuzinkowym.
Pozdro i do zobaczenia na zlocie.
Oby nowy właściciel pokusił się jedynie o zmianę "wyglądu" pod maską.
Ja po jednym wystawieniu swojego na allegro więcej razy tego nie uczyniłem. Pozostawiając nawet cenę raczej odstraszającą. Nie chcę myślec co czułeś jak sobie pojechała.
Będziesz miał teraz wielki kłopot aby jeździć czym oryginalnym/nietypowym/nietuzinkowym.
Pozdro i do zobaczenia na zlocie.
może wśród nich będzie coś fajnego milly/x9/rodzinNABarthek napisał(a):i parę innych
Oby nowy właściciel pokusił się jedynie o zmianę "wyglądu" pod maską.
Bartek BMW ok ale Laguna, Mondeo jakoś nie mam przekonania,zatęsknisz pewnie jeszcze nie raz, i nie chodzi mi tu o osiągi,przepiękny dzwięk silnika,ale przede wszystkim o oryginalnosc i bezcenne spojrzenia ludzi,bo BMW wszyscy znają,a Laguna i Mondeo to po prostu kolejne takie samo auto na parkingu,ktore ma sąsiad, dziadek,wujek:]
P.S. niedawno na allegro była wystawiona Milly kolegi Globy z forum,kolejne zadbane (wycackane )auto dla Ciebie:]
P.S. niedawno na allegro była wystawiona Milly kolegi Globy z forum,kolejne zadbane (wycackane )auto dla Ciebie:]

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
ADHD też musiałem zejść na ziemię z ceną, bo mimo że warta była każdego grosza to prawa rynku są nieubłagane.
Co do X9/Milly to trochę Mazda dała mi w kość przez 5 lat i teraz czas żeby inne dało w kość
Chciałem też trochę odmiany, E39 jestem od dawna zafascynowany.
Zawsze wychodziłam z założenia, że auto ma mi się przede wszystkim podobać
i tak jest również z Laguną II w kombi oraz Mondeo III w hb – po prostu są ładne.
Pewnie długo w serii u mnie nie wytrzymają i będą dopieszczone.
Niestety w moich okolicach tych aut godnych uwagi jak na lekarstwo...
W każdym razie kończę przygodę z Mazdą na jakiś czas, ale kto wie co przyszłość przyniesie.
Na forum postaram się cały czas być aktywnym i się udzielać
Co do X9/Milly to trochę Mazda dała mi w kość przez 5 lat i teraz czas żeby inne dało w kość
Chciałem też trochę odmiany, E39 jestem od dawna zafascynowany.
Zawsze wychodziłam z założenia, że auto ma mi się przede wszystkim podobać
i tak jest również z Laguną II w kombi oraz Mondeo III w hb – po prostu są ładne.
Pewnie długo w serii u mnie nie wytrzymają i będą dopieszczone.
Niestety w moich okolicach tych aut godnych uwagi jak na lekarstwo...
W każdym razie kończę przygodę z Mazdą na jakiś czas, ale kto wie co przyszłość przyniesie.
Na forum postaram się cały czas być aktywnym i się udzielać

https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Barthku więc szukaj e39 a nie jakieś fordy i renault wymyślasz
co do sprzedazy autka... musialo byc sie ciezko rozstac tym bardziej ze troche Cie znam i wiem ile Serca wlozyles w to autko
oby dobrze sluzylo nowemu wlascicielowi i oby dbal tak jak i Ty o nie
co do sprzedazy autka... musialo byc sie ciezko rozstac tym bardziej ze troche Cie znam i wiem ile Serca wlozyles w to autko
oby dobrze sluzylo nowemu wlascicielowi i oby dbal tak jak i Ty o nie
Barthek napisał(a):Niestety w kwocie jaką dysponuję nie podoba mi się żadna inna Mazda oprócz Xedosa
czytaj nie tyczy się mckopera
Bierz e39 ładną felge wrzucisz i jakiś m-pakiet i bedziesz z Mevem na zloty jeździł
Pozdro
A X9jak chłopacy piszą?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT