Mazda 323f ba Z5' 96r. loading F2T
xXx napisał(a):Niezły z Ciebie "rzeźnik", malować podłużnice razem z poduszkami, a przecież to tylko 4 + 2 śruby do odkręcenia.
Teraz już tylko 3 poduszki, z czego jedna przyspawana
onyx napisał(a):wentylator moze miec troche za cieplo i powiedziec: splywam stad
Jak na razie nic nic złego z tym się nie dzieje

- Od: 21 mar 2011, 16:35
- Auto: Mazda 323F Z5->2.2T 1996r.
a nie da się wcisnąć wentylatora od francuza przed chłodnicę?
za mało tego miejsca według mnie będzie za ciepło no i poduszki muszą być sztywniusie bo na seryjnych to 

za mało tego miejsca według mnie będzie za ciepło no i poduszki muszą być sztywniusie bo na seryjnych to

mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
		323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,

- Od: 12 maja 2007, 20:25
- Auto: punto 1.4 8v......
D@m$on napisał(a):A da się też zeswapować piasty i amory z probe? na tył i przód?
W moim Probe była 3 stopniowa regulacja zawieszenia, myślę że było by dużo rzeźby, żeby to spełniało i działało tak jak trzeba
mx6sc napisał(a):a nie da się wcisnąć wentylatora od francuza przed chłodnicę?
Hmm jakiego francuza masz konkretnie na myśli? Może to będzie lepsze rozwiązanie
Poduchy są ok, silnik anie "drgnie"

- Od: 21 mar 2011, 16:35
- Auto: Mazda 323F Z5->2.2T 1996r.
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
		nie problem dołozyć wentylator z przodu a jak potem ICka zmieścić ;>?
lepiej zostawić tam gdzie był ale założyć spala 5cm grubości
Ogarnięte już wszystko?

lepiej zostawić tam gdzie był ale założyć spala 5cm grubości
Ogarnięte już wszystko?
		Panie, pokaż Pan  jak to śmiga ... cóż za sens zrobic swapa , fotorelacje , omeczyć się
 jak to śmiga ... cóż za sens zrobic swapa , fotorelacje , omeczyć się  a pozniej nie pokazac kolegom z forum jak to zapier****
 a pozniej nie pokazac kolegom z forum jak to zapier****  

Podejżewam ze jest ciekawie ale nagrac bys cos mogl tak nawet 0-100 gdzies na prostej

Podejżewam ze jest ciekawie ale nagrac bys cos mogl tak nawet 0-100 gdzies na prostej
- 

amhp