taka moja mała opinia

www.mazdaspeed.pl

shadoow napisał(a):A może zrobić jedna turę w której zakazane będzie używanie jakichkolwiek programów do obróbki zdjęć. Będzie się liczyło tylko dobre oko fotografano i pomys
shadoow napisał(a):A może zrobić jedna turę w której zakazane będzie używanie jakichkolwiek programów do obróbki zdjęć.

Na mój gust formuła konkursu jest ok, wygrywa najsupsiejsze foto... ale gdy wygrywa jedno auto to robi się nudno, ja bym takiego delikwenta zbanował 
majkelo napisał(a):ja,szary człowieczek nie mam szans bo nie umiem ulepszac i przerabiać zdjęć
Bandit napisał(a):Ostatnio mają szanse tylko zdjęcia profesjonalnych fotografów
Widzewianka_TM napisał(a):a tak serio, szkoda,że w kalendarzu nie ma starszych modeli, tylko same nowe
Kamil napisał(a):Eh.... przecież nick radzio wyraźnie wskazuje że kolega ma na imię Rafał...
było o tym w galerii mazdowiczów Widzewianka_TM napisał(a):Na razie zdjęć mało, poziom i pomysł też nie zachwyca.
a jak zdjęcie gówniane to obróbka PSem zrobi co najwyżej wysokiej jakości kupę.
Bandit napisał(a):Ostatnio mają szanse tylko zdjęcia profesjonalnych fotografówmi się już nie chce
Pit napisał(a):Bandit napisał(a):Ostatnio mają szanse tylko zdjęcia profesjonalnych fotografówmi się już nie chce
Jak czytam takie przemyślenia to zaraz przypomina mi się błyskotliwa myśl jednego "mUsKa", który swego czasu w przypływie światłości intelektu zarzucił organizatorom ćwiartki, że "w wyścigach na 1/4 mili większą szanse na zwycięstwo mają auta tuningowane"![]()
![]()
rewelka!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości