Spotkania na Śląsku
Ja tez sie prawdopodobnie pojawie, zobaczymy jak wyjdzie bo wkoncu 19 mam slub i teraz na nic czasu nie ma
.

Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
No panowie ilu nas jedzie ze Śląska? moze jakas grupa pojedziemy?
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
czesc
pozno sie dowiedziałem ale sie wybiore, własnie licze cash i tez zastanawiałem sie nad wyjazdem grupą i ze bysmy mogli sie zebrac przed wylotem na autostrade w gliwicach (tym nowo otwarty odcinkiem) na stacji Bp albo parkingu mini mala na przeciwko. No i oczywiście czy wszystkim jest to miejsce po drodze czy tez moze sie inaczej na a4 wbiją.
pozno sie dowiedziałem ale sie wybiore, własnie licze cash i tez zastanawiałem sie nad wyjazdem grupą i ze bysmy mogli sie zebrac przed wylotem na autostrade w gliwicach (tym nowo otwarty odcinkiem) na stacji Bp albo parkingu mini mala na przeciwko. No i oczywiście czy wszystkim jest to miejsce po drodze czy tez moze sie inaczej na a4 wbiją.

Ja sie pisze na to miejsce bo mi bez roznicy w ktorym miejscu na autostrade wyskocze.
Parking Minimala moze byc jest on na ulicy Rybnickiej. Jak ktos by zjechał z autostrady to jest to drugi zjazd na gliwice od strony katowic. i na skrzyzowaniu w lewo jakies niecały kilometr.
po prawej stacja Shell po lewej Bp i obok Minimal.
Tylko podajdzie jakas konkretna godzinke.
Parking Minimala moze byc jest on na ulicy Rybnickiej. Jak ktos by zjechał z autostrady to jest to drugi zjazd na gliwice od strony katowic. i na skrzyzowaniu w lewo jakies niecały kilometr.
po prawej stacja Shell po lewej Bp i obok Minimal.
Tylko podajdzie jakas konkretna godzinke.
myślę że tak 9 – 9.30, parking Minimal'a

Gajnek napisał(a):fast driveer napisał(a):myślę że tak 9 – 9.30, parking Minimal'a
my chyba mamy tam byc na 12.
Wiec wystarczy wyjechac o 10.30
Ja po 10 dopiero moge.
Witam.
Nie na 12 godz,a tylko o godz11 zaczynamy na lotnisku zlot.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 28 kwi 2004, 23:45
- Auto: mazda rx-7. 3generacja.94r
Sokool przypomnij sobie jak wyjezdzalismy z lotniska z ostatniego spotu, trzeba było przy lotnisku skrecic w lewo a potem jak juz bylismy na ul. Lotnikow to pierwsze było skrzyzowanie takie T . Ty przez nie jechałeś prosto, tam gdzies dalej do domu. A jak bys zamiast prosto pojechał w lewo to 800 metrow dalej bys zajechał na parking Minimala.
Więc mozesz jechac tak jak na lotnisko ul. Lotników ale zamiast jechać na tym ostatnim skrzyzowaniu T prosto na teren lotniska to skrecisz w prawo i pojedziesz prosciutko az do nastepnego skrzyzowania na ktorym po przekątnej, po twojej lewej, zobaczysz Minimalam.
to jedna z opcji
kolejna opcja to tak jak Gajnek mowi wyzej
Więc mozesz jechac tak jak na lotnisko ul. Lotników ale zamiast jechać na tym ostatnim skrzyzowaniu T prosto na teren lotniska to skrecisz w prawo i pojedziesz prosciutko az do nastepnego skrzyzowania na ktorym po przekątnej, po twojej lewej, zobaczysz Minimalam.
to jedna z opcji
kolejna opcja to tak jak Gajnek mowi wyzej

ok jak na 11 to zbiorka od 9.00 do 9.30 pod minimalem
A mnie jak żona da przepustke
to moge sie gdzies wybrac i mam duzo czasu 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)