TORUŃ – spotkania regionalne
i gdzie ten film? BO CHCE go zobaczyć 
tak będzie trzymał nas w napięciu:P Bo on TAK CHCE:D
Patryk dziś to porażka techniczna była;/
wez nic nie mow... załamka doslownie... zostaly jakies 2 srubki jedna podkladka... zle zamontowane przyciski no i latajace lusterko... PORAŻKA ! ;D ale nie przejmuj sie i dzieki za pomoc tak czy siak.
ale podkrecily mi nowe podkladki klubowe wiec kolejne +5 do lansu i bycia oryginalnym ;D
ale podkrecily mi nowe podkladki klubowe wiec kolejne +5 do lansu i bycia oryginalnym ;D
wszyscy zainteresowani dostali po linku
dziekuje za uwagę 
Bardzo fajnie Ci wyszło podoba mi się, no i nie jest w stylu Hondziarzy:) Nawet Miatka jak się kręci jest
dzięki:D Jak na pierwszy Mazdowy filmik jest suuper!
Ile patrzyk zabuliłeś za naprawę szyber??:D i czy lusterko już ok??:P
filmik
wiem że to jeszcze nie jest wersja finalna, ale poproszę jakieś fajne przejścia
jak dla mnie muzyka byłaby ok, ale proponuję pomieszać trochę początek
trochę Twoich nóg Pipol, trochę jak Sewa wsiada, potem znów Twoje zegary i na koniec jak Sewa rusza, tzn taki mój pomysł.
na przyszłość, za długie sceny mamy, powinno być więcej krótkich scen z fajnymi przejściami
odebrałem auto

na przyszłość, za długie sceny mamy, powinno być więcej krótkich scen z fajnymi przejściami
odebrałem auto
30zł... –.–' a i tak wstawili ten stary silniczek bo działał o dziwo
cos chyba zebatka ta kołowa byla troche zniszczona i nie łapała za bardzo... otwiera sie i zamyka teraz bez lipy
ale jeszcze trzeba kiedys pomyslec nad tym zeby sie uchylał bo to gdzies nie dziala... chyba problem jest na tych drutach całych 
lusterko trzyma sie ale lata trochee
bede musial je podkleic jakos xD chociaz na super glue nic mocniejszego co bym mogl w razie to odczepic 
lusterko trzyma sie ale lata trochee
A ja mam pomysł jak przyczepić je mocniej. Ale dla upewnienia się bym musiał jeszcze to zobaczyć.
no to kazdy pomysl jest dobry
chetnie poslucham i popatrze
w niedziele sie rozstaje z madzia
ehh na ok miesiac;/
zdzierstwo w ogole. kupujac drazki stabilizatora na przod placilem 34zł kupujac na tył zaplacic mialem 75zł ale mowi do mnie : za drogo ? , a ja : no raczej ze jo
i mi spuścił z ceny do 63zł ;/ ale kanał –.–'
w niedziele sie rozstaje z madzia
zdzierstwo w ogole. kupujac drazki stabilizatora na przod placilem 34zł kupujac na tył zaplacic mialem 75zł ale mowi do mnie : za drogo ? , a ja : no raczej ze jo

spoko trzydziech zrobi sie (o ile mi sie uda
)
a muzyka raczej bedzie zmieniona bo jest kilka głosów ze jest z pupy
a muzyka raczej bedzie zmieniona bo jest kilka głosów ze jest z pupy
kilka głosów na kilku widzów, to faktycznie, szału nie ma :p