Pewnie ,że zdejmowałem schowek dlatego piszę ,że nic tam nie widać co by mogło nadawać się jako źródło światła tudzież inny emiter lumenów,a szlag mnie trafia jak mi małżonka zapala lampki w podsufitce w trakcie jazdy nocką.
Oświetlenie przedniego schowka i popielniczki M6 GG LF 2004
1, 2
Ty z góry zakładasz ,że ktoś jest tępy czy jak???
Pewnie ,że zdejmowałem schowek dlatego piszę ,że nic tam nie widać co by mogło nadawać się jako źródło światła tudzież inny emiter lumenów,a szlag mnie trafia jak mi małżonka zapala lampki w podsufitce w trakcie jazdy nocką.

Niestety ex właściciel M6 A+ ,została skradziona 17.12.2013.
- Od: 1 cze 2011, 19:00
- Auto: Opel Insignia 2014 ST Cosmo Elite
Piszę przecież ,że nie mam tam żadnego gniazda żarówki,oprawki czy czegokolwiek co powinno tam być i świecić,nie możecie po prostu napisać (ew. dać fote) gdzie to powinno być.Żeby nie to ,że jestem uziemiony w domu po wypadku fotke z mojej m6 wrzucił.

No i nie wytrzymałem dokuśtykałem się o kulach do auta bo nie dawało mi to spokoju,i tak :miejsce na żarówkę i oprawkę było ,ale puste???? zero przewodów,tylko pusta dziura,przewód z oprawką i spaloną zarówką znalazłem wciśniety aż za obudowę filtra PP.Zastanawiam się po co ktoś go tam wcisł???Może Heinrihowi przszkadzało ciągłe świecenie???? Dzięki kolego maselak za motywację,już działa.
Ps.Przy okazji wrzuciłem ledy do postojówek.
Ps.Wykorzystałem twoje zdjęcie i oświetlenie jest troszkę w lewo u góry z prawej strony uchwytu zamka schowka

Ps.Przy okazji wrzuciłem ledy do postojówek.
Ps.Wykorzystałem twoje zdjęcie i oświetlenie jest troszkę w lewo u góry z prawej strony uchwytu zamka schowka

mnieteczek napisał(a):Przy okazji wrzuciłem ledy do postojówek.
mozesz tam do schowka tez wlozyc led-a
ps.
67igor1 napisał(a):wystarczy jak zdemontujesz schowek...
czyli i tak wyszlo na moje...

A ja dla odmiany powiem, że u mnie nie działa podświetlenie schowka.. Gniazdo żarówki jest na swoim miejscu, dochodzą do niego dwa przewody, które z drugiej strony chowają się w jakiejś wiązce, żarówka nie przepalona, wsadzałem drugą i.. ciemność widzę. Czy jest jakiś bezpiecznik odpowiadający za to oświetlenie? Myślę, że jeśli nawet, to jest on "współodpowiedzialny" za zabezpieczanie jeszcze innego obwodu.. Przerwa na przewodach..? Pozdro.
1, 2