Mam problem, bo nie wiem gdzie mogę dostać długie odblaski do mojej mazdy 3 topsport. Jak szukałem po sklepach to są tylko takie krótkie a u mnie potrzebne są dłuższe takie coś około 20cm.
Czy mój zderzak jest jakiś nietypowy?
Długi Odblask
Strona 1 z 1
dzięki – jutro zadzwonię. Dziś napisałem maila do serwisu Mazdy w ZG ale nie odpisali. Do Zielonki mam blisko, tylko wolę się wcześniej upewnić, że je dostanę gdzieś, bo nie lubię czasu marnować. Także jutro będę już dzwonił, bo za długo bez tych odblasków jeżdżę 
- Od: 26 wrz 2011, 08:19
- Auto: Mazda 3 2.0 Top Sport – 2003
\hop napisał(a):dzięki – jutro zadzwonię. Dziś napisałem maila do serwisu Mazdy w ZG ale nie odpisali.Także jutro będę już dzwonił, bo za długo bez tych odblasków jeżdżę
Jak pisałeś do serwisu Mazdy to licz się z tym że możesz poczekać na odpowiedz albo jej nie dostaniesz, po za tym jak odpiszą to pewnie ci nie powiedzą co i za ile , będą prosili o numery nadwozia najpierw
Madzia Forever :)
- Od: 5 lut 2007, 23:44
- Auto: BYŁA M3 BK HB 1.6 Benzyna 2005/BYŁA 323 BG 1.3 Teraz nie ma nic :(
Blumek napisał(a):jak odpiszą to pewnie ci nie powiedzą co i za ile , będą prosili o numery nadwozia najpierw
Dlatego Ja zawsze dzwonię.
marcin255 napisał(a):Dlatego Ja zawsze dzwonię.
Ja ostatnio jak dzwoniłem, to nawet po numerze części nie mogli jej zlokalizować

- Od: 22 mar 2011, 17:02
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Odblask raczej nie bedzie drogi. Zadzwon do AZ auto w Warszawie. Maja dobre ceny i wysylaja czesci.
Strona 1 z 1