Może przy VałkachFiveopac napisał(a):Piotruś napisał(a):....o nieeee!muszą być czerwone! hehe
Czerwone lepiej hamuja
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

www.mazdaspeed.pl
Chyba że tak.Muszę więc zmienić motor na V6, najlepiej 2.5lFiveopac napisał(a):Zielone dobrze wygladaja w portfelu![]()
![]()
Dolaczylbys do klubu czerwonych "red-hot-chilli-callipers" zaciskow – zbuntowanego odlamu mazdaspeed
A jaki masz kolor zacisków?Bo widzisz(patrz wyżej) niestety wszystko zależy od kolorulogimen napisał(a):Ja tam na hamulce w mx-3 nie narzekam. "Rozbijam" sie takim cudem od 2 dni jak dla mnie to strasznie czule sa hamulce, ledwo dotkne pedalu i juz moje cialo wedruje lekko do przoduTarcze mam z przodu i z tylu
mX-MEN napisał(a):A jaki masz kolor zacisków?Bo widzisz(patrz wyżej) niestety wszystko zależy od kolorulogimen napisał(a):Ja tam na hamulce w mx-3 nie narzekam. "Rozbijam" sie takim cudem od 2 dni jak dla mnie to strasznie czule sa hamulce, ledwo dotkne pedalu i juz moje cialo wedruje lekko do przoduTarcze mam z przodu i z tylu
To najlepiej pomalować połowe na srebrno a drugą na czerwonoFiveopac napisał(a):logimen napisał(a):A widzisz, tu Cie rozwale bo mam seryjny kolor, taki jakis metalowy
Srebrne szybciej łapią
Pytanie retoryczne a odpowiedz może być tylko jedna! BardzoFiveopac napisał(a):Zadam standardowe pytanie ( odpowiedz pamietajac ze wszyscy z tego forum patrza sie na ciebie w wymownym milczeniu) :
Czy jestes zadowolony z mazdy?
Fiveopac napisał(a):Niestety, tak jak powiedzial Piotrek, siatka musi odejsc
W końcu jakaś przyjazna dusza moim siateczkompestek napisał(a):Fajna czarna...
Nie wiam czemu wam się nie widzi ta siateczka ... wygląda moim zdaniem dobrze i chroni chłodnice przed uderzeniami kamyczkami.
Pozdrawiam.
pestek napisał(a):Nie wiam czemu wam się nie widzi ta siateczka
Ja też se załążyłem coś takiego i wygląda moim zdaniem dobrze i chroni chłodnice przed uderzeniami kamyczkami.
Dzięki za wyczerpujące wyjaśnienie-w końcu dowiedziałem się o co chodzi.Uczą tego na budownictwie?Fiveopac napisał(a):Nie chodzi o siatke a o jej kolor... Srebrny + ciemny kolor lakieru podchodzacy pod czerń nie jest szczesliwym polaczeniem..tak jak niebieski i czerwony. Polaczenie to imho odbiera elegancje i zakloca kolorystyke.
mX-MEN napisał(a):Dzięki za wyczerpujące wyjaśnienie-w końcu dowiedziałem się o co chodzi.Uczą tego na budownictwie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości