Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
Wygląda na polift,ale nie jestem pewien
- Od: 3 mar 2011, 22:15
- Auto: Mazda 6 GJ 2.5 2014
blau napisał(a):jakiegoś pakietu czy od któregoś tunera?
ja dla mnie to jest to z pakietu Aero
Witam właśnie przymierzam się do zmiany samochodu, może będzie to mazda 6 kto wie, mam takie pytanie czy system nagłośnienia BOSE montowany w mazdach 6 jest wart tego żeby go mieć
-
kamyl
kamyl napisał(a):czy system nagłośnienia BOSE montowany w mazdach 6 jest wart tego żeby go mieć
dla jednych tak, a innych nie...

posluchaj jak gra
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Nie, nie jest. Sporo osób wymienia BOSE na indywidualny zestaw.
A dla odmiany są i osoby którym w zupełności wystarcza standardowo montowany zestaw (nie BOSE)
A dla odmiany są i osoby którym w zupełności wystarcza standardowo montowany zestaw (nie BOSE)
Bose gra na przyzwoitym poziomie jak dla mnie jednak szału nie ma poza tym jak dla mnie brakuje obsługi mp3 plus w wersjach a-spec radio z nieparzystymi częstotliwościami...
- Od: 26 kwi 2009, 22:00
- Auto: Honda Accord 2,2 i-ctdi 2006
ela323f napisał(a):Witam co nalezy sprawdzic w ASO aby wiedziec w jakim stanie jest silnik mam 2.0 citd 121km.
Przeczytać Poradnik o klekotach... serio.
- Od: 10 sty 2011, 00:23
- Auto: M6 GY 2004 CiTD HP /Impression
Citroen C4 1.6 HDI
Seat Inca 1.9 D 1Y
dzieki ale mi chodzilo o sprawdzenie kompresji, test przelewowy wtrykiwaczy itd. Mazde mam jakis czas i nagle mi zgasła wiec jedzie do ASO i przy okazji chcialbym sprawdzic kondycje silnika tylko niewiem co mam im zlecic. Podkladki i smok sprawdzony.
kamyl napisał(a):dzięki koledzy za info. szkoda że nie ma MP3
zawsze mozna dokupic Xcarlink'a lub wykonac kabelek aux do odtwarzaczy mp3
Arkana , Captur , Mii
Posiadam taką tapicerkę w swojej m6 jak na zdjęciu, zauważyłem wczoraj na tylnych siedzeniach przy pasach od strony szyby odbarwiły mi się troszkę siedzenia,zrobił się jakby lekko różowy nalot szczególnie widoczny po przesunięciu pasa czyżby słoneczna Italia miała zły wpływ na siedzenia w M6? miał ktoś podobny problem lub wie jak z tym sobie poradzić ?

- Od: 25 mar 2011, 13:35
- Auto: M6 2.0CITD 136km
Koledzy szybkie pytanko. Kupiłem używaną M6. Sprawdzona w ASO itd. Przegląd przed sprzedażowy też w ASO.
Pytanie. Czy jeśli zdarzy się jakaś akcja serwisowa to czy ASO się do mnie odezwie czy muszę się jakoś przedstawić jako nowy właściciel?
Pytanie. Czy jeśli zdarzy się jakaś akcja serwisowa to czy ASO się do mnie odezwie czy muszę się jakoś przedstawić jako nowy właściciel?
pozdrawiam
tok5
tok5
tok5 napisał(a):Czy jeśli zdarzy się jakaś akcja serwisowa to czy ASO się do mnie odezwie czy muszę się jakoś przedstawić jako nowy właściciel?
wszystkie akcje ASO powinno wykonac w czasie przegladu przedsprzedazowego...
ale zawsze mozesz ich zapytac czy nie "wisi" jakas akcja
Arkana , Captur , Mii