TORUŃ – spotkania regionalne
chyba że typowo chcesz same fotki? bez filmów? to Ci mogę podesłać zmniejszone 
Siwus napisał(a):Panowie, tak troche z innej beczki, poszukuje dobrego gazownika w Toruniu, ktory mi zdiagnozuje instalacje, najlepiej jakis numer telefonu. dzieki pozdrawiam
Słuchaj znam bardzo dobrego gazownika, moj kumpel . wlasnie zalozyl wlasny zaklad, ja u niego regulowałem gaz i chodzi bajecznie swoja droga inne sprawy tez mi robi.
tutaj masz do niego numer : 607 714 432 , powiedz ze polecił go Patryk od czerwonej mazdy 323
jak cos to pisz na maila : patrzyk91@wp.pl to Ci wysle jak dojechac
A ta Miatka to tak po złości?:p żebym wpadł w kompleksy??:D Ale nie zmienia faktu że piękna:)
Idę chyba odkręcić style bara:D
Idę chyba odkręcić style bara:D
ja w czwartek tylko mogę:)
oo mam podobną dokładkę tylko ładniejszą bo z otworami:) chociaż coś ładniejszego mam od tej Miatary:D
jutro na 20? najlepiej mac bo zaczyna już wieczorami piz.. się zimno robić 
mi tam bez róznicy 
ja juz mam wyselekcjonowane filmy. teraz tylko program musi mi sie sciagnac xD to jedyne 47gb xD ale juz prawie prawie
ja juz mam wyselekcjonowane filmy. teraz tylko program musi mi sie sciagnac xD to jedyne 47gb xD ale juz prawie prawie
hejka,a moze dzis cos zorganizujecie to bym sie pisala ale o 21 musze byc juz na jw:/ i ktos by po mnie podjechal?:P dajcie znac na kom.(na profilu znajdziecie):)
- Od: 23 lip 2009, 23:02
- Auto: mazda 323f
srebrna niunia ;)
sewa profi profi