Seat Toledo 1M 2000r 2.3 V5 150KM
Szczerze... nie sądziłem, że za takie pieniądze można mieć tak dobre kosmetyki. Ten Matowi. Tzn wydobywa seryjny kolor. Ale najbardziej jestem zadowolony z tych preparatów do skóry.
Kurde po pierwszych fotach Ci zazdrościłem.. No ale jak ma być wygodnie i tatusiowato 

A ja po pierwszych fotach wiedziałem, że będą z niego ludzie...
..... się śmiali.
Na szczęście teraz wygląda godnie i szacunek za każdy przemyślany krok w dobrą stronę
..... się śmiali.
Na szczęście teraz wygląda godnie i szacunek za każdy przemyślany krok w dobrą stronę
Dziwie się ludziom, którzy "tjuningują" to auto. To auto nie ma za dużo polotu... poza ciekawym silnikiem i wyposażeniem jest szarym samochodem. Po co tu kombinować i przy tym utrudniać sobie życie? Seria jest ładna sama w sobie i z tego auta się lansowozu nie zrobi. Jedynie z pakietem z Cupry to jakoś wygląda, ale kurcze... dalej mi to nie pasuje do tego auta.
Ja zawsze byłem fanem serii. w MX-3 pakowałem tylko seryjne graty. Jedynie felg Enkei nie zdążyłem kupić. MX-3 najbardziej mi się podobał w pakiecie z V6 i tak też było.
Ja zawsze byłem fanem serii. w MX-3 pakowałem tylko seryjne graty. Jedynie felg Enkei nie zdążyłem kupić. MX-3 najbardziej mi się podobał w pakiecie z V6 i tak też było.
Miałem poprzednio ibizkę z 2003 roku. Z tym, że 1.9 tdi. W takiej małej budzie, z tym silniczkiem dawała frajdę z jazdy. Pewnie Twoje też daje
Jak wygląda sprawa z plastikami? Lubią sobie potrzeszczeć
? Masz jakieś spryskiwacze reflektorów założone? Widzę jakieś zaślepki na zderzaku 
- Od: 22 cze 2008, 16:35
- Auto: Była: 323f BA, m3 Top Sport...
Jest: BMW e90
To nie są zaślepki
Pakiet Winter. Podgrzewanie tyłka w fotelach, podgrzewane lusterka, spryskiwacze świateł które są podgrzewane podobnie jak spryskiwacze szyb (podgrzewany zbiornik i dysze).
Plastiki nawet nie trzeszczą... jakość górnej cześci deski jest wyjątkowo dobra. Gorzej z tą dolną. Strasznie twarda i niektóre elementy są pokryte jakby gumą, która widać lubi się łuszczyć. Nie narzekam. Mazda bardziej trzeszczała
Plastiki nawet nie trzeszczą... jakość górnej cześci deski jest wyjątkowo dobra. Gorzej z tą dolną. Strasznie twarda i niektóre elementy są pokryte jakby gumą, która widać lubi się łuszczyć. Nie narzekam. Mazda bardziej trzeszczała
loockas napisał(a):Warsty zew już nie mam. Ktoś juz zrobił.
a kto ?
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
KoKo napisał(a):Oglądam, czekam aż będzie ti ti ti i ogień a to co widze ? Koniec filmuNie wydarzyło sie dosłownie nic
a czego się spodziewałeś po aucie z grupy VW
Elementy wyposażenia prawych drzwi przednich i tylnych https://picasaweb.google.com/1062179878 ... rnika2012#
Sprzedam gumowe osłony progów viewtopic.php?f=5&t=165154&p=2783056#p2783056
Zoom-Zoom [url=http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=120521]
Sprzedam gumowe osłony progów viewtopic.php?f=5&t=165154&p=2783056#p2783056
Zoom-Zoom [url=http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=120521]

- Od: 21 mar 2008, 21:04
- Auto: Hyundai i40 2.0 2014 kombi
VW Polo 6N 1.0 1999
eks: Mazda3 BK Active 1.6 MZR Z6 2005
eks: Fiat Seicento Young 0.9 1999
KoKo napisał(a):Oglądam, czekam aż będzie ti ti ti i ogień a to co widze
Sukcesem jest, że nic się w czasie kręcenia nie popsuło
marek napisał(a):tylko kapelusza i wąsów brakuje
Dopiero zacząłem się golić
Kilka fotek ze zlotu i film z przejazdu. Szału nie ma, ale to nie jest auto do pałowania

Przy okazji Toledo jest niezłym koniem dla włoskiej myśli technicznej

Ładne auto Panie
Ładny kolorek, ale przydałoby mu się ciutkę, ciuteczkę gleby i byłoby cudnie
Widzę, że idziesz w dokładnie odwrotną stronę, no ale 
Tylko te podkładki...
Ja jak BMW kupiłem od Italiano to też odebrałem z podkładkami MazdaSpeed... Przejechałem 100KM i miałem dość, czułem, że każdy mnie obserwuje czy na światłach czy jadąc za mną o co mu chodzi z klubem mazdy na BMW i kupiłem na jakiejś stacji zwykłe czarne, żeby te 400km do domu dojechać bez nerwów

Tylko te podkładki...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

f*ck
Mev napisał(a):czułem, że każdy mnie obserwuje czy na światłach czy jadąc za mną o co mu chodzi z klubem mazdy na BMW i kupiłem na jakiejś stacji zwykłe czarne, żeby te 400km do domu dojechać bez nerwów
To co z ciebie za gangsta

Mev napisał(a):Ładne auto Panie Ładny kolorek, ale przydałoby mu się ciutkę, ciuteczkę gleby i byłoby cudnie Widzę, że idziesz w dokładnie odwrotną stronę, no ale
Dzięki. Ja wiem, że na glebie byłoby fajnie. Ale to jest moje auto na dowóz dupska do pracy i na urlop. Ja chce mieć wygodnie
Mev napisał(a): czułem, że każdy mnie obserwuje czy na światłach czy jadąc za mną
Ty... chyba masz coś na sumieniu
Mnie to akurat zwisa co kto o tym myśli. Podkładka jak każda inna. Jedni reklamują warsztat samochodowy, a ja klub mazdy... Kompletnie nie przywiązuje do tego wagi co tam jest napisane. Przed zlotem jakiś uj mi połamał ramkę i pogiął tablicę jak byłem górach. Prosto z gór jechałem do Ryk i tak o to wpadł komplet nowych podkładek
Zyg napisał(a): Już mam plan zamiast tego 'S' z przodu walnąć Mu taki znaczek, jak ja mam na Colcie
Ok. Nie zależy mi na wyglądzie, ale to już jest wiocha