Spot Lublin – idziemy na gokarty – 17 września
1, 2
- Od: 16 sie 2011, 11:13
- Auto: Mazda 323F BJ 1.5+LPG
Moja Mazda
miało być tak pięknie a wyszło jak zawsze
ojeździłem się tylko jak głupi między parkingiem pod olimpem przy cartmaxie, parkingiem pod targiem, i parkingiem pod zamkiem, później znów parking pod olimpem i znów parking pod targiem i jeżdżąc tak do 16:30 nie zastałem nigdzie nikogo.

- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
Sory Damian ale ja byłem o 16.15 w Olimpie. Troche sie pokręciłem po parkingu bo myslałem że to na 3 poziomie jest więc gdzieś po paru minutach dopiero zjechałem na dół. Ale rzeczywiście czekałem do dokładnie 17.08 i nikt się nie pojawił. Chyba rzeczywiście trzeba sobie dac z tym spokój bo szkoda czasu.
Byłęm i ja, ale po 17 dopiero... parkingi objechane, kawa na Mc i do domu...
Szkoda
Następnym razem trzeba konkretnie miejsce wskazać albo
A gdzie reszta, co się zapowiadała?!!
Szkoda

A gdzie reszta, co się zapowiadała?!!
No tak lukias81 ale poraz kolejny było dużo gadania i zero rezultatu. To że ja, ty i Damian się nie spotkaliśmy to kwestia tego, że było niezbyt precyzyjnie powiedziane na którą godzinę (16-17). Ale oprócz nas nikt więcej się nie pojawił. Nawet Ci u których ten pomysł powstał. No to ile można tak tracić czas.
Hehe no Pablo dał
Pisałem mu wczoraj PW i do dzisiaj (!) wisi u mnie w skrzyni, jako niewysłane. Moja żona twierdzi, że to dlatego, iż nie mamy do siebie telefonów. Jakbyśmy mieli, to w momencie by się ustaliło konkret miejsce i czas – i byśmy nie musieli jeździć po całym Olimpie...

Ja mówiłem, że mnie nie będzie niestety....
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
No dobra. Nie odzywałem się bo miałem nadzieję że coś z tego jednak będzie, ale już w piątek kiedy zaglądałem przeczuwałem że będzie lipa 
A teraz wytknę kilka błędów.
Po pierwsze brak podanego konkretnego miejsca. Jeśli umawiamy się na parkingu wielopoziomowym wypadało by podać chociaż kondygnacją a nawet sektor. Ja nie mam pojęcia gdzie w olimpie jest ten tor.
Dwa: brak dokładnej godziny – nie może być tak że spotykamy się od – do. Ma być O:
Trzy: termin. o ile czasowa odległość takiego terminu spontona jest ok, o tyle każda sobotnia data jeśli idzie o spotkanie chwilowe czyli popołudniowe jednodniowe jest nietrafionym terminem. Przede wszystkim z racji tego, iż dla wielu sobota jest często normalnym dniem pracy, a jeśli nie jest, to np. ja (mówię tylko o sobie) wole poświęcić ten czas na porządkowanie swojego "gospodarstwa domowego" w szerokim tego pojęcia znaczeniu, niż tracić jedyny wolny dzień na wyjazd do Lublina. Jeśli już musi to być sobota niech to będzie w godzinach wieczornych. Myśle że byłby to czas bardziej trafny, nawet o 19 czy 20
Teraz krótkie riposty do marudy Walusia, a potem zamykam.
Wracamy do zakończenia sezonu ale w tamtym wątku. Postaram sie tym zająć ale tylko w merytoryczny sposób. Załatwienie czegokolwiek z mojej strony na terenie lublina nie wchodzi w grę.
A teraz wytknę kilka błędów.
Po pierwsze brak podanego konkretnego miejsca. Jeśli umawiamy się na parkingu wielopoziomowym wypadało by podać chociaż kondygnacją a nawet sektor. Ja nie mam pojęcia gdzie w olimpie jest ten tor.
Dwa: brak dokładnej godziny – nie może być tak że spotykamy się od – do. Ma być O:
Trzy: termin. o ile czasowa odległość takiego terminu spontona jest ok, o tyle każda sobotnia data jeśli idzie o spotkanie chwilowe czyli popołudniowe jednodniowe jest nietrafionym terminem. Przede wszystkim z racji tego, iż dla wielu sobota jest często normalnym dniem pracy, a jeśli nie jest, to np. ja (mówię tylko o sobie) wole poświęcić ten czas na porządkowanie swojego "gospodarstwa domowego" w szerokim tego pojęcia znaczeniu, niż tracić jedyny wolny dzień na wyjazd do Lublina. Jeśli już musi to być sobota niech to będzie w godzinach wieczornych. Myśle że byłby to czas bardziej trafny, nawet o 19 czy 20
Teraz krótkie riposty do marudy Walusia, a potem zamykam.
Wracamy do zakończenia sezonu ale w tamtym wątku. Postaram sie tym zająć ale tylko w merytoryczny sposób. Załatwienie czegokolwiek z mojej strony na terenie lublina nie wchodzi w grę.
dobra panowie przyznaje się bez bicia dałem d... osatnio z ta organizacja byłem w pracy na wyjeździe i nie maiłem dostepu do neta ao wyjeździe dowiedizałem się z dnia na dzień także przepraszam
ale zawsze można to nadrobić w innym terminie
- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
1, 2