my chyba jako jedyni weszliśmy z Mietkiem na filary starego mostu co je wszyscy polecali
RADOM – spotkania regionalne
gromaciek napisał(a):Mieczyslaw napisał(a):my tez sie super bawilismy ale to wszystko przez organizatora
Spokojnie bo sie zaraz wzrusze![]()
nie ukrywam ze licze na to
gromaciek napisał(a):Mieczyslaw napisał(a):pedaly mi caly czas uciekaly <język>
Goń pedała goń
w kolko mi uciakal

kajol napisał(a):my chyba jako jedyni weszliśmy z Mietkiem na filary starego mostu co je wszyscy polecali
dokladnie, powiedzialem pedalom stop i sie zatrzymaly a my weszlismy na ten stary most

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Miłego dzionka ludziska 
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
elementy mostu fajnie wyglądały jak jechaliśmy już
super,że wam się udało tam wejść.
pozdrowienia
super,że wam się udało tam wejść.
pozdrowienia

-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):super,że wam się udało tam wejść.
Dobrze że udało sie zejsc
Powitać
-
Szalotka
udalo sie, bylo tyle samo wejsc co i zejsc 
witam Was
witam Was

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
następne spotkanie pewnie na zlocie w 2012, także się stęsknicie.
może Sylwestra zrobimy gdzieś?

-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):następne spotkanie pewnie na zlocie w 2012, także się stęsknicie.
Powiedziałbym że to chyba dobry temat
Wysłane z poczty w Radzyminie
Mazd Max napisał(a):Powiedziałbym że to chyba dobry temat
Jestem jak najbardziej za

-
Szalotka
Widzewianka_TM napisał(a):elementy mostu fajnie wyglądały jak jechaliśmy już![]()
z bliska wyglądają jeszcze lepiej a najwięcej problemów było z zaparkowaniem przy nich
Mazd Max napisał(a):Miłego dzionka ludziska
również pozdrawiamy
gromaciek napisał(a):Jestem jak najbardziej zaI zaczynamy od nowa
od nowa to będzie w nowy rok a sylwestra zaczniemy po staremu

kajol napisał(a):od nowa to będzie w nowy rok
W przyszłym roku na 100 % spotkamy sie ponownie w tym samym miejscu
-
Szalotka
Widzewianka_TM napisał(a):może Sylwestra zrobimy gdzieś?
cos ktos burknal na ten temat w Zegrzu ale nikt nie podlapal. Ja tez jestem jak najbardziej za, jesli bedzie wiecej osob to moze jakies rabaciwo dostaniemy
gromaciek napisał(a): Postaram sie jeszcze bardziej niż w teraz bo wychodze z założenia ze nie moze być tak samo tylko musi być lepiejDam rade
teraz bylo super wiec nie wyobrazam sobie jak to mozliwe ze moze byc lepiej

kajol napisał(a): nie wypada inaczej jak pokazać się w większym i lepszym składziebędzie czas na to żebym pracował nad tym
może już we trojkę
Karl, Ty z Kaska nie byliscie w 13tce wiec o jakiej trojce mowisz?

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Widzewianka_TM napisał(a):następne spotkanie pewnie na zlocie w 2012, także się stęsknicie.
Widzę że coś się szykuje jestem za. Tylko po takim sylwestrze nie starczy mi jeden dzień wolnego. Bo przypuszczam że nowy rok będzie ciężki a moja żona 2 ma urodziny. Ludziska ale by był bal

Widzewianka_TM

Aro_2006 napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):następne spotkanie pewnie na zlocie w 2012, także się stęsknicie.
Widzę że coś się szykuje jestem za. Tylko po takim sylwestrze nie starczy mi jeden dzień wolnego. Bo przypuszczam że nowy rok będzie ciężki a moja żona 2 ma urodziny. Ludziska ale by był bal![]()
Widzewianka_TMkombinuj coś
Jak dożyję, to i ja bym się pisał na takie cuś
dominator7 napisał(a):Aro_2006 napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):następne spotkanie pewnie na zlocie w 2012, także się stęsknicie.
Widzę że coś się szykuje jestem za. Tylko po takim sylwestrze nie starczy mi jeden dzień wolnego. Bo przypuszczam że nowy rok będzie ciężki a moja żona 2 ma urodziny. Ludziska ale by był bal![]()
Widzewianka_TMkombinuj coś
Jak dożyję, to i ja bym się pisał na takie cuśZ tym, że ja z kolei urodziny mam w nowy rok, niecałe 2h po połnocy
Chopie to jo już sie boja tej impry ale domy rade.

Mieczyslaw napisał(a):Karl, Ty z Kaska nie byliscie w 13tce wiec o jakiej trojce mowisz?![]()
Trójce bez sternika

Może mało wiemy Mietek

-
Szalotka
Słuszna uwaga – kiedy wszyscy byli zajęci zabawą, ogniskiem wieczorem trudno zauważyć nieobecność jakiejś pary
albo mogło być i tak, że domki były podobne i w nocy trudne do rozróżnienia a że klucze pasowały do zamka ... wnioski nasuwają się same 

kajol napisał(a):wnioski nasuwają się same![]()
No właśnie. Przecież Twoja ukochana kilka razy po Ciebie przychodziła tylko my nie zwróciliśmy uwagi z którego domku sie wymykałeś

-
Szalotka
gromaciek napisał(a):No właśnie. Przecież Twoja ukochana kilka razy po Ciebie przychodziła tylko my nie zwróciliśmy uwagi z którego domku sie wymykałeś
Bo ja za każdym razem trafiałem do innego domku