MAZDA MX-3 EC B6 '95 by D4NI3L
jarsoN napisał(a):No wielki szacunek Daniel. Na prawde bardzo ładna sztuka, w fajnym, dośc niespotykanym kolorze. Mam pytanie do Ciebie. Jaki jest rozmiar głośników na tył do mx-3? Co być polecił na tył, jakie głośniki?
jarsoN napisał(a):No wielki szacunek Daniel. Na prawde bardzo ładna sztuka, w fajnym, dośc niespotykanym kolorze. Mam pytanie do Ciebie. Jaki jest rozmiar głośników na tył do mx-3? Co być polecił na tył, jakie głośniki?
Miałem powerbassa, obecnie mam helixy dark blue – grają bardzo, bardzo podobnie, powiedziałbym nawet, że helix bardziej mi podchodzi.
Fajne fotki. Latałeś ze statywem? Jaki masz aparat?
- Od: 7 lis 2010, 22:21
- Auto: mx-3 1.8v6 turbo '94
janiszzz_mx3 napisał(a):Fajne fotki. Latałeś ze statywem? Jaki masz aparat?
aparat kolegi
Ale co to było? Lustrzanka jakaś? Ja mam sony hx1 i odradzam jakby co 
- Od: 7 lis 2010, 22:21
- Auto: mx-3 1.8v6 turbo '94
ja mam cyfrówkę fujifilm i nikon, a kolega ma lustrzankę canona 

Jak byś miał fotę tej czerwonej madzi z pakietem v6 na ktorej widac felgi to byłbym Ci wdzięczny bo z daleka wyglądają na fajne.
- Od: 31 mar 2010, 17:04
- Auto: MX-3 K8 92'
gamer007 napisał(a):Jak byś miał fotę tej czerwonej madzi z pakietem v6 na ktorej widac felgi to byłbym Ci wdzięczny bo z daleka wyglądają na fajne.
felgi od hondy

Zdecydowanie lepiej niż na oryginalnych ale jeszcze nie to czego szukam:) dzięki za fotkę Twoja ślicznotka też pewnie była by zadowolona z jakichś 17-nastek :p
- Od: 31 mar 2010, 17:04
- Auto: MX-3 K8 92'
Dziś postanowiłem porządnie wymuskać auto
przy tej okazji zrzuciłem zbędne kilogramy

prawdopodobnie była hodowla marihuany

przy tej okazji zrzuciłem zbędne kilogramy

prawdopodobnie była hodowla marihuany

Ostatnio edytowano 30 gru 2011, 13:17 przez D4NI3L, łącznie edytowano 2 razy
za jakiś czas będę musiał zlookać ponownie 
wymiana płynu na petrygo

bo był jakiś dziwny zalany – w kolorze mountain dew

bo był jakiś dziwny zalany – w kolorze mountain dew

Dziś wymiana oliwy 

Ale po co?
Ja zawsze zlewam olej z "pewnej miski" przez pewien lejek do pewnego pustego pojemnika np. po pewnym płynie do spryskiwaczy, a że średnica pewnego lejka jest mniejsza, niż śruba spustowa, to zawsze na koniec wyciągam ją z lejka i po kłopocie 
...nawet w niedziele i święta siedzę nad samochodami... ale cóż, kocham to :) Naprawić Ci auto? :)

- Od: 27 lis 2008, 12:18
- Auto: viewtopic.php?f=312&t=117669
Nie było pewne czy średnica pewnego lejka będzie mniejsza niż rozmiar łba pewnej śruby 
Aaa widzisz, mogłeś tak od razu
To trzeba było określić stosunek rozmiaru łba pewnej śruby do średnicy pewnego lejka, wtedy wszystko byłoby pewnie jasne 
...nawet w niedziele i święta siedzę nad samochodami... ale cóż, kocham to :) Naprawić Ci auto? :)

- Od: 27 lis 2008, 12:18
- Auto: viewtopic.php?f=312&t=117669