www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a): za zadbanego
nemi napisał(a):Zweryfikuje to rynek
Grzyby napisał(a):W tym rozumiem zrobioną blacharkę, silnik po remoncie itp.
no widzisz tak już jest niestetysheerydrain napisał(a):Rozumiem , chciałem po prostu znać wasze zdanie w tym temacie, furze nic nie dolega jak już pisałem , blacha jest zdrowa, szkoda mi jej się pozbywać.....boję się że autko trafi w ręce jakiegoś poje****a, który ją zakatuje
Radex napisał(a):każdy patrzy na cenę rynkową i czasami aż boli jak trzeba sprzedać zadbane i w naprawdę dobrym stanie autko za cenę po jakiej chodzą rupiecie na allegro ale taka jest bolesna rzeczywistość....
sheerydrain napisał(a):sam wiem po sobie szukam obecnie e39 do 14 tysi
sheerydrain napisał(a): e39 do 14 tysi i trafiają się ''igiełki'' za tą cenę ale rocznik i przebieg już nie ten....
sheerydrain napisał(a):Co do przebiegu e39 t oja zdaję sobie z tego sprawę i nie oczekuję przebiegu 150 tysięczy czy podobnego bo wiem że to niemożliwe
sheerydrain napisał(a):Wymiana części w samochodach to rzecz normalnawiadomo auto nie jest funkiel nówka bo rozglądam się za rocznikiem 98 więc latka swoje ma i również nie uważam żeby autko o przebiegu 200++ było złomem, jak kto dba tak i ma ale niestety Bmw u nas w Polsce mają pecha do właścicieli. Odnośnie mazdy czy uważasz że cena 6tys na początek do negocjacji to dobra cena ?
sheerydrain napisał(a):Hehe nie chce nikogo w hu*** robić cofając licznikdzięx wezmę pod uwagę Twoje porady tym czasem lecę odpoczywać , o 22 z roboty wróciłem hehe 3maj się i miłego wieczoru życzę
sheerydrain napisał(a):Hehe nie chce nikogo w hu*** robić cofając licznik
sheerydrain napisał(a):jednostka napędowa to silnik K8-ZE o pojemności 1,8 litra i mocy 140 km i momencie obrotowym 156nm
radar88 napisał(a):Nie wiem czemu ale u nas jest przyjęte, że jak auto ma 2 z przodu to już jest trup, złom i bóg wie co,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości