Zlot Jesienny MazdaSpeed Wrocław 2011 – informacje i zapisy
sim60 napisał(a):Formularz poślę jutro bo mam problemy z drukarką.
Sim, nie musisz, a nawet nie powinieneś nic drukować – wystarczy, że wypełnisz formularz w Adobe Readerze, zapiszesz i prześlesz na skrzynkę zlotową, podaną w pierwszym poście.
the right man in the wrong place...
fast driveer tor – 100 PLN
tco_tm rozumiem że jak wyślę wydrukowany i wypełniony ręcznie skan formularza zapisany do PDF na skrzynkę klubu to będzie to ok..
tco_tm rozumiem że jak wyślę wydrukowany i wypełniony ręcznie skan formularza zapisany do PDF na skrzynkę klubu to będzie to ok..

fast driveer napisał(a):tco_tm rozumiem że jak wyślę wydrukowany i wypełniony ręcznie skan formularza zapisany do PDF na skrzynkę klubu to będzie to ok..
po co chcesz skanowac formularz? Otwierasz w Adobe Readerze, edytujesz pola bo sie da i zapisujesz. Taki plik odsylasz i juz. Przy wjezdzie na tor dostaniesz go do podpisu i po sprawie – zadnych drukarek i marnowania papieru po stronie uzytkownika.
heh, no właśnie o ten podpis mi chodziło, myślałem że trzeba to wysłać już podpisane.
Dzięki Xenocyd zrobię to tak jak piszesz
edit. ..dopiero teraz przeczytałem tekst druczkiem pod załącznikiem

Dzięki Xenocyd zrobię to tak jak piszesz
edit. ..dopiero teraz przeczytałem tekst druczkiem pod załącznikiem

Tony Jaret napisał(a):Tony Jaret – tor + osoba towarzysząca – 120zł
proszę dodać do tego jeszcze nocleg dla dwóch osób – będę ja z dziewczyną oraz dziecko (za dziecko ośrodek niby nie chce dopłaty)