WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Witam zza granicy ;]
nie wiem czemu tak bylo i szkoda ale Warszafka wielka a garstka ludzi byla w Zegrzu i powiem Wam ze macie czego zalowac
impreza byla przednia 
Maciek to co zrobiles w ten weekend zasluguje na medal
oby czesciej takie spoty tylko robote trzeba zmienic zeby kasy na to wszystko wystarczylo ale na prawde WARTO
z takimi ludzmi tylko konie krasc i vodke pic %)
pozdro z Radomia
nie wiem czemu tak bylo i szkoda ale Warszafka wielka a garstka ludzi byla w Zegrzu i powiem Wam ze macie czego zalowac
Maciek to co zrobiles w ten weekend zasluguje na medal
oby czesciej takie spoty tylko robote trzeba zmienic zeby kasy na to wszystko wystarczylo ale na prawde WARTO

pozdro z Radomia

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
a może zróbmy spota w Grodzisku Mazowieckim któregoś wtorku
kilkorgu osób na-pewno było by bliżej np. Warbo, Don Gregorio, Don Corleone i nie tylko
co do najbliższego spota to może być Biblioteka narodowa, ewentualnie Wilanów ..
kilkorgu osób na-pewno było by bliżej np. Warbo, Don Gregorio, Don Corleone i nie tylko
co do najbliższego spota to może być Biblioteka narodowa, ewentualnie Wilanów ..
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Lulu napisał(a):a może zróbmy spota w Grodzisku Mazowieckim któregoś wtorku![]()
Oczywiście ze taka możliwość wchodzi gre
Lulu napisał(a):kilkorgu osób na-pewno było by bliżej np. Warbo, Don Gregorio, Don Corleone i nie tylko
Dla Was wszystko

Lulu napisał(a):co do najbliższego spota to może być Biblioteka narodowa, ewentualnie Wilanów ..
To poczekam w takim razie jeszcze chwile z decyzją
-
Szalotka
witajcie
chciałabym się dowiedzieć czy spotykacie się czasami trochę wcześniej np. o 19?

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
gromaciek napisał(a):Propozycje na najblizszy wtorek![]()
1. Biblioteka Narodowa – Al. Niepodległosci
2. GH Mokotów – parking (poziom otwarty)
3. Wilanów – ul. Wiertnicza (McDonald's) – parking
A może Cafe66 lub jeśli pogoda dopisze, a ma dopisać
- Od: 22 kwi 2009, 14:12
- Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D
Ludzie z Warszawy powinniście być dumni, że macie takiego przedstawiciela jak gromaciek.
Maćku, wykazałeś się potężnym zmysłem organizatorskim, za co mega ukłony w Twoją stronę. Wszystko, absolutnie wszystko
! było dopięte na ostatni guzik. Doprawdy sam nie wiem jak to uczyniłeś ale zadbałeś nawet o pogodę i śniadanie na tarasie
. GRATULUJĘ
!
Udział w zegrzyńskim spotkaniu był dla mnie wielkim zaszczytem i ogromną przyjemnością. Pokazaliście klasę, poczucie humoru, odpowiedzialność i spontaniczność w każdym calu. Stokrotne dzięki za przyjęcie i wspaniałą atmosferę.
Maćku, wykazałeś się potężnym zmysłem organizatorskim, za co mega ukłony w Twoją stronę. Wszystko, absolutnie wszystko

Udział w zegrzyńskim spotkaniu był dla mnie wielkim zaszczytem i ogromną przyjemnością. Pokazaliście klasę, poczucie humoru, odpowiedzialność i spontaniczność w każdym calu. Stokrotne dzięki za przyjęcie i wspaniałą atmosferę.
Jutro ma być pochmurno i chłodnawo sadze że Biblioteka jest
i pośrodku dla każdego.
A poza tym warto spokojnie omówić parę spraw bieżących .
Więc sugeruje aby licznie sie spocić
A tak prywatnie od siebie zgodzę sie z mym przedmówcą : to wreszcie wybór na Przedstawiciela jest konkretny i odpowiedni, choć krótki mam staż u was jako klubowicz to szkoda że szybciej takiej osoby jak gromaciek się nie wybrało!!!

A poza tym warto spokojnie omówić parę spraw bieżących .
Więc sugeruje aby licznie sie spocić
A tak prywatnie od siebie zgodzę sie z mym przedmówcą : to wreszcie wybór na Przedstawiciela jest konkretny i odpowiedni, choć krótki mam staż u was jako klubowicz to szkoda że szybciej takiej osoby jak gromaciek się nie wybrało!!!
Violetka napisał(a):witajcie
dziękuję, że ktoś mi odpisał zacni klubowicze...ponawiam pytanie i czekam aż ktoś łaskawie mi odpisze

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Violetka napisał(a):Violetka napisał(a):witajcie
dziękuję, że ktoś mi odpisał zacni klubowicze...ponawiam pytanie i czekam aż ktoś łaskawie mi odpisze
Witaj, z tego co wiem to była kiedyś walka by przełożyć z 19 ej na 20 tą godzinę spotkania bo nie wszyscy się wyrabiali
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Ja postaram się być już ok. 19:30 

no dziękuję w końcu za odpowiedź 
pytałam, ponieważ jak devil zakładał ponad 5 lat temu ten wątek ustalił, że widzimy się o 19 lecz pomimo tego i tak przyjeżdżaliśmy wcześniej (oczywiście Ci, co mogli bo zdarzało się, że niektórzy dojeżdżali ok 22) mam 1,5 rocznego szkraba z którym od dłuższego czasu planuję się wybrać a godzina 20 to trochę za późno
nie było nas na spotach jakiś czas i wkońcu chętnie byśmy się wybrali...także ja i devil będziemy o 19 jak będziecie mieli chęci przyjechać wcześniej będzie nam miło
pytałam, ponieważ jak devil zakładał ponad 5 lat temu ten wątek ustalił, że widzimy się o 19 lecz pomimo tego i tak przyjeżdżaliśmy wcześniej (oczywiście Ci, co mogli bo zdarzało się, że niektórzy dojeżdżali ok 22) mam 1,5 rocznego szkraba z którym od dłuższego czasu planuję się wybrać a godzina 20 to trochę za późno
nie było nas na spotach jakiś czas i wkońcu chętnie byśmy się wybrali...także ja i devil będziemy o 19 jak będziecie mieli chęci przyjechać wcześniej będzie nam miło

p.s. mam nadzieję, że ktoś przyjedzie wcześniej bo do 20 sami z dzieckeim raczej nie będziemy czekać 

a ja znowu od groma roboty nie będę mógł wpaść i posłuchać o sobotnim wypadzie
no nic tak jakoś się układa że co spot po tej stronie to ja nie mogę
miłej zabawy i pozdrawiam
no nic tak jakoś się układa że co spot po tej stronie to ja nie mogę

miłej zabawy i pozdrawiam
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,