Mazda6 (GH) – Szybkie pytania
Moja opinia o modelu GH
katowałem auto przez rok i wytrzymał skubany
zrobiłem może nie wiele jakieś 14tyś km, raczej jeździłem mało ekonomicznie . przyznam się pod maskę zerkałem by tylko dolać spryskiwacza na szybę .
ale zawsze przychodzi w życiu czas na zmiany więc sprzedaję walnąłem na aukcje

http://www.ebay.co.uk/itm/280737957799? ... 1555.l2649
.....jedno życie a wokół tyle aut do zabawy...
Forum Bardzo przydatne pomogło mi poznać auto na pewno będę rekomendował następnym nabywcą Mazd których ewentualnie poznam bo wiedza z tego forum to dla mnie moc

katowałem auto przez rok i wytrzymał skubany

ale zawsze przychodzi w życiu czas na zmiany więc sprzedaję walnąłem na aukcje

http://www.ebay.co.uk/itm/280737957799? ... 1555.l2649
.....jedno życie a wokół tyle aut do zabawy...
Forum Bardzo przydatne pomogło mi poznać auto na pewno będę rekomendował następnym nabywcą Mazd których ewentualnie poznam bo wiedza z tego forum to dla mnie moc

- Od: 1 wrz 2010, 15:30
- Auto: http://www.polskajazda.pl/Samochody/Mazda/6/119798
67igor1 napisał(a):wazne jest, abyscie jako kierowcy patrzyli na droge, a nie na wskazowke, bo drgnela wlasnie i podniosla sie o 1mm do gory...
Ale Igor, ja uwielbiam patrzeć na wskaźniki. I zabiłem dopiero dwie osoby, to chyba niewiele?
Dzięki za wskazówkę
...hm niech pomyślę wcześniejsze moje samochody były raczej rodzinne ....teraz syn już kawał chłopa , więc miejsca na wózek nie potrzeba , żona sobie strzeliła autko 

dałem foto bo mój ziomal fele malował i dach w graficie ,fakt lakiernik świetny .
i już nie muszę być szoferem
więc po co mi teraz taki przestronny samochód .
jak siedziałem pod blokiem i dłubałem słonecznik na ławce w trampkach i spodenkach ze starych dżinsów..... to sobie tak marzyłem..... by kiedyś mieć sportowe auto w benzynie a nawet nie maiłem na malucha
ale to było jakieś 12 lat temu ... jak nie teraz to kiedy
? kupię sportowe paliwożerne auto
. nie wiem jeszcze co
ale szukam trzy drzwi i przynajmniej 200 koni 
pozdro

dałem foto bo mój ziomal fele malował i dach w graficie ,fakt lakiernik świetny .
i już nie muszę być szoferem
jak siedziałem pod blokiem i dłubałem słonecznik na ławce w trampkach i spodenkach ze starych dżinsów..... to sobie tak marzyłem..... by kiedyś mieć sportowe auto w benzynie a nawet nie maiłem na malucha

pozdro
- Od: 1 wrz 2010, 15:30
- Auto: http://www.polskajazda.pl/Samochody/Mazda/6/119798
polak900 napisał(a):podobno Bose szwankuje a non-Bose działa znakomicie
Oczywiście masz bez Bose co nie? Skąd masz takie informacje że bose szwankuje?
-
Kamil
w
hehehe
oczywiście że Bose działa dobrze
według mnie nie ma problemu filtra przeciwzakłóceniowego, znowu coś w ASO przeginają i nie chce im się szukać przyczyny
Kamil napisał(a):polak900 napisał(a):podobno Bose szwankuje a non-Bose działa znakomicie
hehehe
oczywiście że Bose działa dobrze
według mnie nie ma problemu filtra przeciwzakłóceniowego, znowu coś w ASO przeginają i nie chce im się szukać przyczyny

Kamil napisał(a):polak900 napisał(a):podobno Bose szwankuje a non-Bose działa znakomicie
Do Polaka900 – sorki za OT, ale masz Bose, czy nie? Chyba w każdym E+ Bose powinno być?
hmm... czyli normalka, jak to polak, mówi ze coś szwankuje mimo że nie ma tego na pokładzie/w wyposażeniu
oczywiście nie dowiemy się skąd info, że bose "szwankuje" (cokolwiek pod tym hasłem się kryje).
aha i nie trzeba mieć wersji sport, wystarczy normalne E+ z polskiego salonu

aha i nie trzeba mieć wersji sport, wystarczy normalne E+ z polskiego salonu
Ostatnio edytowano 20 wrz 2011, 22:47 przez Kamil, łącznie edytowano 2 razy
-
Kamil
No to musieli pozmieniać poziom wyposażenia, jak ja kupowałem, to ono po prostu było – nie jako opcja, a pewnie jako jeden z czynników tego "plus".
Na marginesie, gdybyś chciał Bose, to prawdopodobnie po prostu byś Bose dokupił. A niekoniecznie brał od razu wersję sport po to, żeby mieć Bose, gdybyś je chciał. Było takie porzekadło o chęci wypicia piwa i kupowaniu całego browaru w tym celu...
Wszystko jasne, dzięki.
EOT
Na marginesie, gdybyś chciał Bose, to prawdopodobnie po prostu byś Bose dokupił. A niekoniecznie brał od razu wersję sport po to, żeby mieć Bose, gdybyś je chciał. Było takie porzekadło o chęci wypicia piwa i kupowaniu całego browaru w tym celu...
Wszystko jasne, dzięki.
EOT