TORUŃ – spotkania regionalne
ja bym był chętny jak coś to dajcie znać na kom:)
tylko że to wcześniej :p tak w sumie za godzinkę? choć zdjęcia po ciemku może też wyjdą 
Bandit, pizza dziś?

Bandit, pizza dziś?

18:30 też może być
może być i 19 a potem od razu pod aule?
ok
Paczka zdjęć 
^^
btw. zróbmy kiedyś zdjęcie z wszystkimi mazdami z forum z torunia, jakąś panoramę czy coś
będzie można wstawić na pierwszą stronę tematu :p

btw. zróbmy kiedyś zdjęcie z wszystkimi mazdami z forum z torunia, jakąś panoramę czy coś
Jestem za:D Wyślesz mi zdjęcia z ostatniej sesji??
Dobraa mam myslałem że to z innej sesji:P
hehehe lepszego wytłumaczenia nie mogło być:D
dwóch będę teraz testował 
jutro odstawiamy BJ na jednego, 19 ja odstawiam do drugiego
jak będziesz chciał to sobie zobaczysz który lepszy :p
jutro odstawiamy BJ na jednego, 19 ja odstawiam do drugiego
no to spoko oblukamy bo ja zawiodłem się na swoim co u niego robiłem bo w chu......ja leci z tym polerowaniem. ale szczerze mówiąc sam bym to zrobił kupiłem dziś nawet środki do polerki tylko potrzebuję miejsca garażowego bo wiecie jak jest z pogodą teraz i jeszcze do pożyczenia szlifierkę potrzebuję jeżeli ktoś by miał. Tak więc
Rzarii udostępnił byś miejsca na polerowanie??
P.S. Do wszystkich kto ma kontówkę (szlifierkę) w domu i kto mógłby pożyczyć na dzień jeden?
Rzarii udostępnił byś miejsca na polerowanie??
P.S. Do wszystkich kto ma kontówkę (szlifierkę) w domu i kto mógłby pożyczyć na dzień jeden?
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
Garaż jasne:) Szlifierką tak słabo chyba? Ogólnie na mokro musisz polerować tak mi się wydaję. a Wysokie obroty szlifierki zrobią Ci kółka. Sewa jutro jak coś mogę Ci wymienić olej po 15 gdzieś. Pasuje?