![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
patryk240 napisał(a):Moja madzia po mieście pali 10 LPG ale na trasie wracając z nad morza przy zapakowanym bagażniku i 3 osobach wraz zemną na pokładzie zalałem do pełna i zrobiłem 470 km po czym gaz się skończyłdo butli wchodzi jakieś niecałe 85zł czyli wychodzi że na 100km pali 18zł czyli lekko ponad 7 litrów
Jestem mega zadowolony bo jechałem cały czas 100 do 130 km/h
Jak ktoś mnie pyta co sądze o Mazdach powiem że jeśli ma zamiar kupować fure to jak najbardziej Mazda
przez 340km nie zatrzymałem się na sekundę nie miałem żadnego problemu żadnego spadku mocy cały czas pięknie szła gdzie to jest najsłabszy motor w niej
bolo2610 napisał(a):zaczynam dochodzic do wniosku ze LPG na naszych stacjach od jakiegos czasu to niezly shit.kilka osob zwiazanych ze stacjami benz. potwierdza te podejrzenia.niektorzy mowia wprost ze to szajs przywoza,bo ludzie i tak beda to kupowac.a wiekszosc stacji i tak bierze z tego samego zrodla
Lukano napisał(a):Który rocznik masz tej mazdy ?Pipino napisał(a):ja mam 1.7 D. Przebieg 108 tys. km
2008Że masz taki mikroskopijny przebieg
djakob napisał(a):Więc czasem zdarzają się takie przebiegi![]()
djakob napisał(a):Silnik 1.8 DOHC 137km (osprzęt od wersji 128km), instalacja gazowa BRC zwykła, przy ostrzejszej jeździe 12l gazu a przy "pyrkaniu" 9l gazu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości