Podświetlenie przycisków od szyb
napiszcie czy w Xedosie 6 powinny być podświetlone przyciski od podnoszenia szyb i reg. lusterek?
-
Gość
moze roznice w rocznikach ?
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Aret napisał(a):powinny być podświetlone przyciski od ........ reg. lusterek?
Kiedyś to przerabiałem...jest tam fabrycznie zrobione miejsce na żaróweczki...dwie od reg.lusterek i jedna (ci co mają) od składanych lusterek. Napięcie dochodzi bo sprawdziłem...tylko jest problem ze znalezieniem tak małych żaróweczek. Wyglądaja tak samo jak te od licznika tylo że o połowe mniejsze. Może wy w Polsce prędzej je gdzieś tam znajdziecie (dajcie znać),albo dopasujecie od czegoś.
Ostatnio edytowano 29 paź 2005, 10:41 przez Italiano, łącznie edytowano 1 raz
W oczekiwaniu na nowy podpis...
W Xedosie 6 z '95 roku święcą się zielone kropki na przyciskach do szyb, chyba że zablokujesz je tym podlużnym przyciskiem lock i wtedy świeci tylko przycisk od kierowcy, przycisk reg. lusterek nie jest podświetlony.
- Od: 10 paź 2005, 12:53
- Auto: CLK 430
Quest 3.3 V6
Micra K11
dakopi napisał(a):W Xedosie 6 z '95 roku święcą się zielone kropki na przyciskach do szyb, chyba że zablokujesz je tym podlużnym przyciskiem lock i wtedy świeci tylko przycisk od kierowcy, przycisk reg. lusterek nie jest podświetlony.
w moim 3 lata starszym jest identycznie
mam xedosa z 93r i drugiego z 95r i w obu świecą te przełączniki jeśli ktoś chce mogę sprzedać taki komplet przełączników mam cały komplet a świecą i te od kierowcy regulacja szyb i od pasażerów a od pasażerów gasną kiedy wyłączam dostęp do otwarcia szyb pasażerów.
- Od: 30 gru 2003, 18:01
- Auto: mazda xedos 2,0 V6
witam. mam pytanko odnosnie podswietlenia. czy pokretlo od regulacji wysokosci swiatel jest podswietlone ( a jesli tak to czy macie w gniazdku od tego pokretla tylko dwa przewody? dodam ze we wtyczce sa 4) i to obok od regulacji jasnosci? i czy klawisze nawiewu oprocz zielonego koloru sa jeszcze dodatkowo podswietlone? gdyz w nocy nie widac ktory jest wcisniety. czy w xedosie '95 jest kontrolka niedomknietych drzwi? bo u mnie nie ma w tym miejscu zarówki a jak wkrecilem to i tak nie swiecila. czy kontrolka od imobilajzera powinna sie zapalac?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 18 sie 2006, 21:13
- Auto: Mazda Xedos 2.0 V6 '95 CA KF