Zlot Jesienny MazdaSpeed Wrocław 2011 – informacje i zapisy
łee jak zwykle bede w pracy
ale przynajmniej bede na Targach motoryzacyjnych we Frankfurcie
i zobacze sobie co tam Mazda nowego wymysliła
czyli nic straconego
przynajmniej tym razem....

- Od: 4 maja 2010, 00:41
- Auto: MAZDA 323BA 2.0 V6 1997r.
Tito01 + nocleg (100+70)
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
fdes napisał(a):mam małe pytanie jeśli samochód zostawię na parkingu przed lotniskiem płace 20zł za wejście? Zastanawiam się nad wjazdem na lotnisko...
Wychodzi na to ze jest tak jak napisałeś, ale to jest chyba sam tor a nie lotnisko.
trzydziech + os. tow – sam tor – 120zł
fdes napisał(a):chciałem dokonać wpłaty a się okazuje że do przelewu w BZWBK wymagają takie info jak ulica i miejscowość
Wpisz moze jaka kolwiek ulice, bo miejscowość to wroclaw zapewne. Najwazniejsze zeby pieniądze dotarły na odpowiednie konto, przelew odpowiednio zatytułowany i powinno wystarczyć
Wpisz moze jaka kolwiek ulice, bo miejscowość to wroclaw zapewne. Najwazniejsze zeby pieniądze dotarły na odpowiednie konto, przelew odpowiednio zatytułowany i powinno wystarczyćja bym tak zrobił będąc powiązany z tym bankiem
Ok przelew poszedł zrobiłem jak napisałeś ulicę wpisałem Rakietową
jacek ;) -->mazda 323F BA 1.5 96r.-->
- Od: 24 cze 2010, 11:31
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 96r.
Ok Panowie jako iż przedłużam swój urlop do czasu zlotu ... moja obecność jest pod znakiem zapytania tak więc nie będę zajmować miejsca swojego auta jeśli jest ktoś chętny niech wskakuje na moje miejsce, ja w razie czego zabiorę się z kimś innym ze Śląska a jak nie to trudno .... tak czy siak proszę wykreślić mnie z listy ... na chwilę obecną może będę mógł coś więcej powiedzieć po 10-siątym września ...
Przepraszam.
Przepraszam.
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'