NOWY SĄCZ – spotkania regionalne
W temacie zaschło jak cholera a może by tak ruszyć tyłki Panie i Panowie z NS ?
Mały spocik chyba by nie zaszkodził .... myślałem o 27 Listopada około godziny 15.00... Pisał by się ktoś ?
Ja osobiście z chęcią się pojawię więc jeżeli coś to dawać znać
Mały spocik chyba by nie zaszkodził .... myślałem o 27 Listopada około godziny 15.00... Pisał by się ktoś ?
Ja osobiście z chęcią się pojawię więc jeżeli coś to dawać znać
Ja niestety nie dam rady na ten termin "ruszyć tyłka", bo w tym momencie siedze w UK, lecz jakieś 2 tygodnie po tym terminie możnaby zrobić spocik, jeśli byłbyś/byliby chętni
Ostatnio edytowano 26 lis 2011, 00:44 przez Seba-pdPL, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 23 kwi 2009, 13:17
- Auto: – Mitsubishi Carisma I 1.8 GDI '98 (PL)
– Mitsubishi Carisma II 1.6 2005 (UK)
Mi to w sumie obojętne – jeśli w Sączu to wszędzie jest niedaleko, często jestem w okolicach rynku (załatwienia), więc raczej zawsze można sie spotkać, tylko trzeba dużo wcześniej ustalić godzine i ze mną nie powinno być problemu
A co konkretnie chcesz takiego ogarnąć? Instalacja? Sprzęt? Napisz co potrzebujesz zrobić, może akurat któryś z nas ci pomoże lub chociaż poda namiary na kogoś, kto ci pomoże
witam koledzy mam pytanie wiecie cos o tej firmie?? http://moto.allegro.pl/silnik-mazda-6-2 ... 28810.html musze wymienic silnik w mojej mazdzie i zastanawiam sie nad ich oferta, moze mieliscie juz z nimi stycznosc.
- Od: 29 cze 2011, 18:34
- Auto: mazda 6 2.0 citd 2003r
No osobiście ja z nimi nie miałem (jeszcze) styczności, ale w razie czego moge popytać znajomych co i jak nt. tej firmy i jak coś sie konkretnego dowiem to dam znać
Jest ktos z Sadecczyzny posiadajacy trojke ale w dieslu?
Ja niestety mam za daleko ale gdybys mial jakis egzemplarz w Nowym Saczu lub jeszcze blizej mnie moze moglbym pomoc chociaz jak to niejednokrotnie pisalem na samym poludniu rzadko spotyka sie do sprzedania Mazde 3.