Zlot Jesienny RYKI 5-6 listopada 2005 r.
Czy sa jeszcze wolne miejsca w hotelu ? Potrzebuję 2 czyli ja + moja dziewczyna + ewentualnie miejsce na parkingu dla Madzi :–)
Pozdrawiam
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
- Od: 27 lip 2005, 21:20
Danio napisał(a):Ja też się chętnie pojawię w Rykach tylko nie wiem jeszcze czy madzią czy nie nowym nabytkiem , podobno ma być g-tech to chętnie bym zmierzył osiągi nowego autka.
Zapraszamy, kope lat
Marcin L napisał(a):Czy sa jeszcze wolne miejsca w hotelu ? Potrzebuję 2 czyli ja + moja dziewczyna + ewentualnie miejsce na parkingu dla Madzi :–)
Tak, ale w niedalekiej Karczmie Rybnej – skontaktuj sie prosze z Marcinem i Ania w celu uzyskania konkretnych namiarow, cena za nocleg taka sama jak w Olivii.
Boris86 napisał(a):bo taki nie fart że Urodziła sie 5 listopada i ma na imię Elżbieta
Oj, z mamusia tez trzeba sie pobawic
Witam ponownie wszystkich
Mój pobyt w Rykach nadal jest pod znakiem zapytania ze wzgledu na prace przy aucie ale jak by co to jestem chętny wiec jak przyjade to płacił będe na miejscu.Pozdrawiam

Mój pobyt w Rykach nadal jest pod znakiem zapytania ze wzgledu na prace przy aucie ale jak by co to jestem chętny wiec jak przyjade to płacił będe na miejscu.Pozdrawiam
POZDRO DLA WSZYSTKICH BLACK DEVIL 323
- Od: 24 wrz 2005, 17:39
- Auto: Mazda 323BG 1990r.
szykujcie maszyny ..... będzie sprzęt do pomiarów na 400m (stoper sprzężony ze światłem startu i fotokomórką....., a poza ty zrobimy szybką (prawie rajdową) trasę sprawnościową – taki mini OS.
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 11 lis 2003, 20:57
Jako frakcja FEFP też sie pojawie. Zobaczymy jak to jest u was. Mam nadzieje że nic przeciw nie macie, ot taka spontaniczna wizyta (wymiana poglądów itd.)
-
Gość
Witam,
Chcialbym dopisac do listy wyjazdowej dwie MX-5 :–) Mysle, ze dzieki temu wyjazd bedzie jeszcze ciekawszy. Pozwolcie, ze je przedstawie:
1. Pawel – czarna miata NB, 1.8, automat (wyjazd na 100%=
2. Patryk – czerwona MX5 NA
Chcialbym dopisac do listy wyjazdowej dwie MX-5 :–) Mysle, ze dzieki temu wyjazd bedzie jeszcze ciekawszy. Pozwolcie, ze je przedstawie:
1. Pawel – czarna miata NB, 1.8, automat (wyjazd na 100%=
2. Patryk – czerwona MX5 NA
Pozdrawiam wszystkich fanów Mazdy!
- Od: 23 cze 2005, 16:12
- Auto: Mazda MX-5 BRG, 2000, 1.6
No dobra. Podaje szczególy.
Waluś bankowo w sobote będzie
:D choć z delikatnym opuźnieniem, bopewnie wyjade dopiero o 11 z Lublina. A jak znajdzie sie miejsce to chętnie zostałbym na noc do niedzieli. Kaske za lotnisko wpłace jutro, bo dziś mi sie już nic nie chce
No to teraz proszeo podanie czy są jesio wolne pokoje 
Waluś bankowo w sobote będzie
Hej nie załamujcie się popsute autko da się naprawić, mam nadzieję
Moja Madzia też stoi, pusciła poducha amorków. Ale pracujemy, pracujemy.
na nią.
mamy przecierz jeszcze parę dni do pracy, prawda.
A pogoda będzie na mur
Pozdr
Bury
Moja Madzia też stoi, pusciła poducha amorków. Ale pracujemy, pracujemy.

mamy przecierz jeszcze parę dni do pracy, prawda.
A pogoda będzie na mur
Pozdr
Bury
Pamiętaj cierpliwoiść palcem dół wykopie!!!
Łapy, łapy cztery łapy, ....... :–)
Łapy, łapy cztery łapy, ....... :–)
- Od: 25 lip 2005, 11:26
- Auto: MAZDA 323 GT-R
czy ktos będzie wracać w niedziele o rozsadnej porze tzn po południu ze zlotu do białegostoku?
i miałby chęć zabrać dziewczynkę?
i miałby chęć zabrać dziewczynkę?
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
Pogoda:
Sobota, 05.11.2005
noc/dzień: 4/14 °C
997 hPa
Wiatr: 15 km/h
Śnieg: 0.0 mm
Deszcz: 0.5 mm (kropelka...)
Ogólnie nie jest źle. 14 stopni, cholera to nie zmieniam na zimówki, jade na letnich.
Sobota, 05.11.2005
noc/dzień: 4/14 °C
997 hPa
Wiatr: 15 km/h
Śnieg: 0.0 mm
Deszcz: 0.5 mm (kropelka...)
Ogólnie nie jest źle. 14 stopni, cholera to nie zmieniam na zimówki, jade na letnich.
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Morder napisał(a):wiesz...staramy się to trochę mało...albo słabo się staracie bo to sprawa do załatwienia w jeden dzień...przy takiej cenie za bilet wstępu należy się spodziewać pewnych udogodnień.
Staramy sie na tyle, by zebrane srodki w wiekszosci pokryly koszty organizacji imprezy i zostaly optymalnie wykorzystane. A cena jest rzecza wzgledna
Toi-toi VIP zostanie zainstalowany, a ochrona nie bedzie potrzebna z racji warunkow najmu.
a ja przypomnę moje pytanie, bo utonęło...
czy ktoś będzie mógł zabrać po zlocie w niedzielę jedna osobe do biełegostoq
czy ktoś będzie mógł zabrać po zlocie w niedzielę jedna osobe do biełegostoq
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
to co dziewczyny , jutro mała libacja sie szykuje hehehehe

ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI
b2 napisał(a):chmurzy sie
ale przecież w olivii nie pada
ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI