ale niech CI będzie, kończę tą polemikę bo niczego nie muszę Tobie udowadniać. Zwycięstwa mówią same za siebie
Piłka nożna – temat zbiorczy
Pojechali ostro. 8-2 to jest wynik powalający na kolana. Nic tylko ukłony.
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Arsenal ? I tak dalej bedzie wielką druzyną. Man Utd ich pojechał ale to nie swiadczy ze druzyna jest zła !
Poprostu mieli zalamanie jakies. Odbudują sie
Wojtek Szczęsny nie miał nic do powiedzenia przy stracie bramek. Strzały Man Utd były perfekcyjne szczegolnie jesli obroncy Arsenalu sami wystawiali pilke Manchasterowi prosto do bomby na Wojtka.
Sport to sport. Tam nigdy nie ma faworyta.
ps.
Legia dzis na wyjezdzie pokonała ŁKS
Poprostu mieli zalamanie jakies. Odbudują sie
Wojtek Szczęsny nie miał nic do powiedzenia przy stracie bramek. Strzały Man Utd były perfekcyjne szczegolnie jesli obroncy Arsenalu sami wystawiali pilke Manchasterowi prosto do bomby na Wojtka.
Sport to sport. Tam nigdy nie ma faworyta.
ps.
Legia dzis na wyjezdzie pokonała ŁKS

-
Szalotka
United kolejny raz pokazało że w tym sezonie jest bardzo mocne
oby tak dalej
a i co by nie mowić Arsenal nie grał źle. poprostu United strzelało prawie perfekcyjnie.
No tak, tylko że Barca czy Real strzelały bramki po mega zespołowych akcjach, gdzie przeciwnik nie wiedział co się dzieję. A połowa bramek dla Manu to strzały życia z dystansu czy wolnych, no bo umowmy się Rooney tak trafiający z wolnych to raczej rzadkość 
no tak zapomniałem że w Angli bramki Arsenalowi srzela sie z przypadku w Hiszpani to Artzym....
ah musicie się kłócić,ale jak to fani mają w sercu
takie awanti o swoją drużynę hehe
dziś meczyk, ciekawe co z Meksykiem nasi pokażą

dziś meczyk, ciekawe co z Meksykiem nasi pokażą
-
Ania_TM
PHM poprostu nie lubi Barcelony i to widać gołym okiem 
Ostatnio edytowano 2 wrz 2011, 13:01 przez Szalotka, łącznie edytowano 1 raz
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):PHM poprostu nie lubi Barcelony i to widać gołym okiem
Im bardziej jej nie lubi tym bardziej mnie to bawi
PHM, głosujesz na PiS?
Dziś na murawie będzie prawdziwy meksyk
Ciekawe, czy będą w stanie dobrze zagrać. Już nie chodzi mi o wynik, a tylko o dobrą grę

Ciekawe, czy będą w stanie dobrze zagrać. Już nie chodzi mi o wynik, a tylko o dobrą grę

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Widzewianka_TM napisał(a):no i mamy remis
I trzeba powiedzieć, że za sprawą na prawdę dobrej gry naszych. Powinniśmy to wygrać 2:1, akcje 200%tową spieprzył Mierzejewski
- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)