Wielka Brytania – spotkania regionalne
adamb napisał(a):a kiedy Pawel dostanie vice tabliczke i jaki kolor bedzie miala?
kolejnosc:
jasno niebieska –> niebieska –> pozniej sie cos wymysli
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Gratulacje dla Przedstawiciela.
A kolor tej tabliczki to pod samochod byl dobierany
Jak tak to juz wiem jaki kolor bedzie mial Vice
Glowasiek – spoko
A kolor tej tabliczki to pod samochod byl dobierany
Jak tak to juz wiem jaki kolor bedzie mial Vice

Glowasiek – spoko

kryystian napisał(a):wielkie dzięki Wojtek za reanimacje mojej padaki![]()
![]()
spoko... czyli warto bylo jechac te 130 mil w jedna strone i towarzyszyc mi na dworze przez pare ladnych godzin...
...a inni juz by naciagali na wymiane / wycinanie DPF-a
niech autko sluzy

Ps. dzieki zielony110
Arkana , Renault , Mii
kryystian napisał(a):co to jest za auto jeśli nie moge wyłączyć świateł mijania
trzeba by zmienic czly modul BCM... glowasiek zna koszty (ma tak samo)... albo podmienic modul z kims, kto chce miec caly czas wlaczone swiatla... w dziale GH jest odpowiedni watek
lub dac mi autko na testy... moze by sie udalo
aga08025 napisał(a):Wojtek gratulacje! Pasuje ten kolorekdo zobaczenia w niedziele
dzieki i do zobaczenia w niedziele

Ps. mam nadzieje, ze niektorym uda sie wyrwac na nasz spot...

Arkana , Renault , Mii
albo wystarczy PODOBNO odciac jeden kabelek od modulu/przekaznika swiatel
Takie informacje znalazlem juz jakis czas temu na amerykanskich forach ale boje sie tego sprawdzic
a wam zycze udanego SPOTA
Prosze wypic nasze zdrowie 
a wam zycze udanego SPOTA

Hej,
Prezentuję Wam kokpit w mojej Madzi, który przeszedł lekką metamorfozę (więcej w tym wątku: http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=120&t=117932 ). Szare plastiki pomalowałem na czarno. Panel od radia również. Obkleiłem go w sumie wcześniej karbonem, ale efekt nie był zadawalający – raz, że nie udało mi się idealnie dopasdować folii do wszystkich zagięć nowego panelu, a dwa, że chyba pod wpływem wysokiej temperatury w aucie (samochód stał "na słońcu") folia w niektórych miejscach się odkształciła
.
Postanowiłem dać sobie spokój i po prostu pomalować panel na czarno. Docelowo zamierzam kupić jakiś kombajn 2 DIN do wnęki, więc kieszeń i obecne radyjko (też w sumie wielofunkcyjne) zostanie nim zastąpione, ale póki co dosyć dobrze działa i na najbliższy długi wyjazd urlopowy do Polski wystarczy
"Obudowę" gałki skrzyni biegów też obkleiłem "karbonem". Efekt znacznie lepszy, ale w sumie nie wiem, czy tak zostawić, czy również pomalować na czarno. Z chęcią posłucham Waszych opinii.
Teraz "malują się" plastiki wyjęte z pomiędzy foteli. Drążek hamulca ręcznego pewnie doczeka się jakiejś "skórzanej" oprawy i pewnie rozejrzę się za jakąs rączką.
Co do DVD i monitorów w zagłówkach, to jednostką centralną jest DVD w kokpicie i ono służy jako główny odtwarzacz. Pasażer obok kierowcy też więc ma możliwość oglądania filmów (teoretycznie kierowca też, nie?
) Zaleta jest też taka, że audio idzie przez głośniki samochodowe, a nie przez małe głośniczki w monitorach.
Wygląda to tak:
PRZED całą operacją:

PO przemianach:

Wszystkie zdjęcia w albumie Picasa: https://picasaweb.google.com/114369734232078204568/MazdaDashboard
Co sądzicie?
Prezentuję Wam kokpit w mojej Madzi, który przeszedł lekką metamorfozę (więcej w tym wątku: http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=120&t=117932 ). Szare plastiki pomalowałem na czarno. Panel od radia również. Obkleiłem go w sumie wcześniej karbonem, ale efekt nie był zadawalający – raz, że nie udało mi się idealnie dopasdować folii do wszystkich zagięć nowego panelu, a dwa, że chyba pod wpływem wysokiej temperatury w aucie (samochód stał "na słońcu") folia w niektórych miejscach się odkształciła
Postanowiłem dać sobie spokój i po prostu pomalować panel na czarno. Docelowo zamierzam kupić jakiś kombajn 2 DIN do wnęki, więc kieszeń i obecne radyjko (też w sumie wielofunkcyjne) zostanie nim zastąpione, ale póki co dosyć dobrze działa i na najbliższy długi wyjazd urlopowy do Polski wystarczy
"Obudowę" gałki skrzyni biegów też obkleiłem "karbonem". Efekt znacznie lepszy, ale w sumie nie wiem, czy tak zostawić, czy również pomalować na czarno. Z chęcią posłucham Waszych opinii.

Teraz "malują się" plastiki wyjęte z pomiędzy foteli. Drążek hamulca ręcznego pewnie doczeka się jakiejś "skórzanej" oprawy i pewnie rozejrzę się za jakąs rączką.
Co do DVD i monitorów w zagłówkach, to jednostką centralną jest DVD w kokpicie i ono służy jako główny odtwarzacz. Pasażer obok kierowcy też więc ma możliwość oglądania filmów (teoretycznie kierowca też, nie?
Wygląda to tak:
PRZED całą operacją:

PO przemianach:
Wszystkie zdjęcia w albumie Picasa: https://picasaweb.google.com/114369734232078204568/MazdaDashboard
Co sądzicie?

paolomario napisał(a):Prezentuję Wam kokpit w mojej Ma
ladniutko...
ale mysle, ze powinienes zalozyc swoj temat w dziale Nasze Mazdy... beda wtedy 3 szt CR :d
Kolezanki i koledzy! Forumowicze!
Informuje, ze powstal nowy Region!
W swoich profilach uzytkownika w zakladce Grupy uzytkownikow mozecie sie dodac do grupy Wielka Brytania.
Zapraszamy wszystkich...
Ps. juz w niedziele odbedzie sie nasz ostatni grilowy spot
szczegoly w poscie nr 1
Arkana , Renault , Mii
67igor1 napisał(a):paolomario napisał(a):Prezentuję Wam kokpit w mojej Ma
ladniutko...
ale mysle, ze powinienes zalozyc swoj temat w dziale Nasze Mazdy... beda wtedy 3 szt CR :d
Już coś lepię...
Kolezanki i koledzy! Forumowicze!
Informuje, ze powstal nowy Region!
W swoich profilach uzytkownika w zakladce Grupy uzytkownikow mozecie sie dodac do grupy Wielka Brytania.
Zapraszamy wszystkich...
No Liderze, ja wysłałem właśnie swoje zgłoszenie...