www.mazdaspeed.pl
bieski napisał(a):Guiliano napisał(a): że radyjko ma w sobie małą zmieniarkę i można załadować 2 płyty![]()
Coś dziwna ta twoja zmieniarka. W normalnej idzie załadować 6 płyt. O 2 płytowej to nie słyszałem.
Guiliano napisał(a):jest taka opcja w radyjku mazdy. Do dziś
kristoferson1 napisał(a):A masz ten drugi przycisk "Load" po lewej stronie kieszeni?
Guiliano napisał(a): Tak mam, a co w związku z tym?
Guiliano napisał(a):Tak mam, a co w związku z tym?
kristoferson1 napisał(a):Guiliano napisał(a):Tak mam, a co w związku z tym?
No to jasne, ze masz zmieniarke, bo radyjka które nie mają tego guzika, nie mają zmieniarki.
Guiliano napisał(a):Sześć powiadacie... Rewelacja zatem, jeszcze bardziej kocham swoją Madzie
Guiliano napisał(a):Rewelacja zatem, jeszcze bardziej kocham swoją Madzie.
Guiliano napisał(a):Mam M6 już prawie rok, a dopiero dzisiajzorientowałem się, że radyjko ma w sobie małą zmieniarkę i można załadować 2 płyty
. Czytając instrukcję jakoś to przeoczyłem i dziś taka niespodzianka
po otwarciu klapy zaczęła lecieć woda
dioda/ikonka immobilajzera (samochodzik z kluczykiem) powinna mrygac caly czas na parkingu?
Lorento napisał(a):Guiliano napisał(a):Mam M6 już prawie rok, a dopiero dzisiajzorientowałem się, że radyjko ma w sobie małą zmieniarkę i można załadować 2 płyty
. Czytając instrukcję jakoś to przeoczyłem i dziś taka niespodzianka
Jesteśmy pod wrażeniem!![]()
Mazda kryje w sobie niejedną tajemnicę i zapewne jeszcze nie raz jeszcze Cię zaskoczy! Czy wiesz np. że dużą część funkcji radioodtwarzacza w M6 możesz obsługiwać z poziomu kierownicy!!! Poważnie! Po prostu obsługa niektórych funkcji, np. VOLUME jest zdublowana, tzn. możesz podkręcać dźwiek i gałką na radiu ( ta lewą ) i przyciskami po lewej stronie kierownicy!!! Co wiecej, możesz tak zmieniać stacje radiowe i odtwarzane przeboje z CD!!! Bajer ten jest szczególnie użyteczny w czasie prowadzeina pojazdu na wprost, po prostu nie odrywasz wtedy rąk od kierownicy!!! Polecam!
ps. w następnym odcinku: "auto gaszenie oświetlenia wnętrza po zamknięciu drzwi"!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6