znowu kłopoty z wersją D, toż to plaga jakaś
trochę dużo tych wizyt miał kolega z postu
podobno wersję D M6 nie są robionę w Japonii, ale czy to najważniejszy powód takiego stanu samochodu?
raczej nie.
MAZDA6 z 2009/10 roku – bardzo ważna uwaga !!!!!!!
1, 2
Sprawdzałem przed puszczeniem przelewu za autko. robione są w Japonii na bum cyk cyk
Wg vinu też tak wygląda, inna bajka, że spora część elementów składowych jest made in szajs(china)

Wg vinu też tak wygląda, inna bajka, że spora część elementów składowych jest made in szajs(china)
A ja lubię swoją Madzię........ :) czasami, a czasami nie
- Od: 2 wrz 2008, 15:24
- Auto: było Mazda 6 black wer GH `08 2.0 Diesel 6MT kołka 17", przebieg 138000, Bose etc.
od 21.04.2016 jest Mazda 6 GJ sedan black`16 diesel 2.2l -175 KM 6MT SkyPassion
Jarek, dopiero przeczytałem Twój post...łączę się w boolu!
czy na czas napraw dostawałeś samochód zastępczy?
ja ostatnio mam dziwny objaw – przy zmianie biegów coś uderza jakby w tylnym podwoziu...nieprzyjemna sprawa
czy na czas napraw dostawałeś samochód zastępczy?
ja ostatnio mam dziwny objaw – przy zmianie biegów coś uderza jakby w tylnym podwoziu...nieprzyjemna sprawa
-------------
Monte
Monte
Nie starałem się nawet, serwis rozwiązywał sprawę napraw naprawdę bardzo szybko, a że to nie moje jedyne autko więc nie było problemów.
Przy zmianie biegów nie bardzo ma co uderzać z tyłu, wsłuchaj się dokładnie buda jest wyciszona i dźwięki potrafią dochodzić z bardzo dziwnych miejsc, mimo iż emitowane są zupełnie gdzie indziej.
Przy zmianie biegów nie bardzo ma co uderzać z tyłu, wsłuchaj się dokładnie buda jest wyciszona i dźwięki potrafią dochodzić z bardzo dziwnych miejsc, mimo iż emitowane są zupełnie gdzie indziej.
A ja lubię swoją Madzię........ :) czasami, a czasami nie
- Od: 2 wrz 2008, 15:24
- Auto: było Mazda 6 black wer GH `08 2.0 Diesel 6MT kołka 17", przebieg 138000, Bose etc.
od 21.04.2016 jest Mazda 6 GJ sedan black`16 diesel 2.2l -175 KM 6MT SkyPassion
1, 2