Mazda Xedos 9/Millenia TA KL '94r.
o matko, jaka ona piękna :O. Ja niestety odkładam fundusze na zrobienie mojej, bo nikt nit jest chętny jej kupic. Jeżeli uda mi się cos zdziałać to będę się wzorował na Twojej 
- Od: 17 lip 2010, 14:06
- Auto: Xedos 9
Z glebą od razu ten samochód inaczej wygląda
Pomyśl nad przednimi reflektorami od milly bo te Xedosowe są szpetne....
Decha poliftowa nie będzie do Ciebie pasowała bo różni się mocowaniami.... no chyba, że zamontujesz na piankę montażową
Pomyśl nad przednimi reflektorami od milly bo te Xedosowe są szpetne....
Decha poliftowa nie będzie do Ciebie pasowała bo różni się mocowaniami.... no chyba, że zamontujesz na piankę montażową
l3mur91 napisał(a):Siwus będziesz może w Barkowicach na zlocie ?
Kiedy jest tam zlot?
l3mur91 napisał(a):Siwus napisał(a):l3mur91 napisał(a):Siwus będziesz może w Barkowicach na zlocie ?
Kiedy jest tam zlot?
8-10 Lipca br.![]()
viewtopic.php?f=323&t=119469
niestety pokrywa się to z weselem mojego kuzyna
Fajnie, fajnie... ale brakuje poliftowego grilla i żarówek w tylnych lampach w technologii SMD 
Słowa uznania za klip, świetna autoprezentacja
nie muszę chyba dodawać, że auto robi megapozytywne wrażenie
Tak mnie naszła myśl: gdyby w naszym rządzie zakupiono takie mazdy jako auto dla vipów, to mogły by ślużyć po kilkanaście lat i więcej i nie musieli by tak często wymieniać
a nie jakieś tam sypiące się, lancie, peugeoty czy nawet audi 

swietny filmik
tylko za duzo wstawek mazdaspeed
co 4 sekundy

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Beny napisał(a):Jest co ogladać![]()
Kurcze te 17 w ruchu jakos tak gina na samochodzie,nie wiem czy przez to że są głeboko w nadkolach czy cos![]()
A gdzie masz ramki na zegary
Dzięki.
felgi dosyć głęboko siedzą, myślałem już nad jakimiś niewielkimi dystansami.
Ramek jeszcze nie mam, ale myślę, że niedługo zawitają.
sim60 napisał(a):Super się prezentuje twoja Madzia i te felgi wyglądają znakomicie.
mckoper napisał(a):Fajnie, fajnie... ale brakuje poliftowego grilla i żarówek w tylnych lampach w technologii SMD
dzięki,
co do grila, to dzwoniłem do jednego gościa, kilka tygodni temu, który właśnsie takowy miał, ale jak mi zaśpiewał 300zł to go wyśmiałem i odłożyłem słuchawkę.
dominator7 napisał(a):Słowa uznania za klip, świetna autoprezentacja nie muszę chyba dodawać, że auto robi megapozytywne wrażenie
Dzięki, kilka godzin przed komputerem i coś tam wyszło
boczek86 napisał(a):swietny filmik tylko za duzo wstawek mazdaspeed co 4 sekundy
też właśnie zauważyłem, że trochę za dużo wyszło, tak więc zaszły małe poprawki
juz lepiej
ale widac kilka innnych przejsc miedzy filmikami
nastepnym razem zrob go w HD w 3D i bede sie czul jak na fotelu obok kierowcy
dobra robota

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Siwus, musimy się zgadać i zrobić sesję naszych X9 i Milly.... mamy te same felgi

mckoper napisał(a):Siwus, musimy się zgadać i zrobić sesję naszych X9 i Milly.... mamy te same felgi![]()
mowisz o tej ostatniej milly co Ci zostala? czy o czyms nie wiem?
w koncu musze sie wybrac do trojmiasta, zobaczymy jak bedzie z czasem we wrzesiu.
pozdrawiam
Chyba o czymś nie wiesz
hehe
no to sie pochwal. podeslij mi zdjecia na lukaszn@onet.eu
Chyba mnie ktos oszukal mam niby ten sam samochod i rocznik a moja tak nie wyglada hehe ! Pieknie sie prezentuje zwlaszcza te felgi i gleba robia wrazenie ! Nie wyjezdzam z garazu dopoki moja nie bedzie tak wygladac ! ; )
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- Od: 18 lip 2010, 14:47
- Auto: Mazda Xedos 9 (Kosmo Blau meallic(A5)) TA KL 2.5 V6 94'