Z resztą i tak nie płace tego abonamentu
Telefony komórkowe
nemi napisał(a):Adamos napisał(a):korzystam z lat młodości i wykorzystuje rodziców
Cholera, moje dziecko też tak pewnie będzie myślało. Masakra.
Dawno temu taka była umowa i dalej tak jest. Samochód czy wszystko inne to moja działka ale z telefonem jakoś tak wyszło
Zależy jak się ze swoim dzieckiem dogadasz
Adamos napisał(a):Abonament słaby. Play przebija go na głowę. 360minut wymiennych tylko na 360smsów. Więc kompletnie bez szału.
Dokładnie dlatego moja małżonka przechodzi do Play.
W abonamencie 79 PLN ma 790 minut. Bez pakietów ale ona ich nie potrzebuje.
Aparat biorę dla siebie i właśnie wezmę Defy. Jutro powinienem być już jej właścicielem :–)
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Adamos napisał(a):Abonament słaby. Play przebija go na głowę. 360minut wymiennych tylko na 360smsów. Więc kompletnie bez szału.
Dokładnie dlatego moja małżonka przechodzi do Play.
W abonamencie 79 PLN ma 790 minut. Bez pakietów ale ona ich nie potrzebuje.
Aparat biorę dla siebie i właśnie wezmę Defy. Jutro powinienem być już jej właścicielem :–)
No ja jeszcze czekam
Adamos napisał(a):ale promocja sprawiła, że zostaję na kolejne lata w Orange. Niestety
Przynajmniej będziesz mógł zadzwonić np. w samochodzie między miejscowościami
Miałem ten shit i dziękuję. Tanio, ale jak jestem w Warszawie
Obecnie zamieniłem Nokie N95 8gb i Sony Ericssona G700 na Samsunga C6112 dualsim. Jestem zadowolony, że nie muszę już nosić dwóch telefonów w kieszeni. Obie karty są aktywne.
Co do bajerów. To nie ma porównania, ale akurat u mnie nie było aż takiego mocnego nacisku na te sprawy.
Co do bajerów. To nie ma porównania, ale akurat u mnie nie było aż takiego mocnego nacisku na te sprawy.
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
nemi napisał(a):Przynajmniej będziesz mógł zadzwonić np. w samochodzie między miejscowościami.
Miałem ten shit i dziękuję. Tanio, ale jak jestem w Warszawie. Na Lubelszczyźnie pamiętam musiałem stanąć na którymś tam stopniu domu, żeby mieć jedną kreseczkę. Więc nie dramatyzuj
.
Mogłeś się ręczni przełaczyć na sieć Plusa i nie powinno być problemu :–).
No i dziś stałem się posiadaczem nowego telefonu na Androidzie :–).
i jest to ..........HTC Desire Z ;–) , Miałem w ręku i Motorole i HTC i mimo tandetnej klapki wziąłem HTC.
Zobaczymy jak będzie dawał radę :–).
Na razie się ładuje, odpalimy wieczorkiem :–).
nemi napisał(a):Adamos napisał(a):ale promocja sprawiła, że zostaję na kolejne lata w Orange. Niestety
Przynajmniej będziesz mógł zadzwonić np. w samochodzie między miejscowościami.
Miałem ten shit i dziękuję. Tanio, ale jak jestem w Warszawie. Na Lubelszczyźnie pamiętam musiałem stanąć na którymś tam stopniu domu, żeby mieć jedną kreseczkę. Więc nie dramatyzuj
.
akurat...co dziwne....w domu mam lepszy zasieg w play niż w orange
nemi napisał(a):Na Lubelszczyźnie pamiętam musiałem stanąć na którymś tam stopniu domu, żeby mieć jedną kreseczkę.
Jak nie ma zasięgu w play, to jest z plusa... jeszcze nie miałem takiej sytuacji, żebym nie mógł zadzwonić gdzieś z playa. Nawet w piwnicach działa. Internet to inna bajka... w moim przypadku bez zasiegu play nie mam połączenia i z tym bywa faktycznie różnie...
loockas napisał(a):...Jak nie ma zasięgu w play, to jest z plusa... jeszcze nie miałem takiej sytuacji, żebym nie mógł zadzwonić gdzieś z playa. Nawet w piwnicach działa. Internet to inna bajka... w moim przypadku bez zasiegu play nie mam połączenia i z tym bywa faktycznie różnie...
Pisałem o tym wyżej :–),
Jest jeden problem wtedy gdy mamy wybór sieci automatyczny, i jest minimalny zasięg PLAY, wtedy mogą być problemy. Więc najprościej, jeśli przede wszystkim tylko rozmawiamy, możemy od razu przełączyć się na Plusa i problem znika :–).
Co do HTC DZ, działa jak ta lala :–), a mechanizm rozsuwania jakoś w praktyce nie przeszkadza. Fakt jak złapiemy telefon za brzegi i ustawimy go w poziomie, dół sam się wysunie, no ale kto tak telefon nosi :–).
Jutro kupuję jakiś futerał, zamierzam ten telefon poużywać przynajmniej 1 rok.
No to napisz za jakiś czas jak się sprawuje ten telefonik bo też planuje zmienić moja E72 właśnie na tego HTC.
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
A ja właśnie z sukcesem podniosłem wersję Androida na 2.3.3
. Okazało się, że aktualizację można wykonać tylko na koncie administratorskim – na co dzień korzystam z konta z ograniczeniami i wcześniej mi się nie powiodło.
Gingerbread na razie ma pewne niekorzystne cechy w stosunku do Froyo – wolniej reaguje na odblokowywanie i menu (menu jest teraz z animacją, której nie da się wyłączyć chyba). Inny jest też odtwarzacz – jeszcze nie wiem, czy funkcjonalniejszy niż poprzednio. Wreszcie wypróbowałem też "dyktowanie" – działa prawie rewelacyjnie, ale tylko jak ja mówię
. Próbowałem zastosować mowę żony i niestety wychodziły różne dziwne słowa. Np. "f*ck" mimo, że powiedziała coś zwyczajnego po polsku
.
Zobaczymy, jak będzie z wykorzystaniem baterii...
Gingerbread na razie ma pewne niekorzystne cechy w stosunku do Froyo – wolniej reaguje na odblokowywanie i menu (menu jest teraz z animacją, której nie da się wyłączyć chyba). Inny jest też odtwarzacz – jeszcze nie wiem, czy funkcjonalniejszy niż poprzednio. Wreszcie wypróbowałem też "dyktowanie" – działa prawie rewelacyjnie, ale tylko jak ja mówię
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Zobaczymy, jak będzie z wykorzystaniem baterii...
bieski napisał(a):Go Launcher Ex
ładny, ale mułowaty. Wolę LauncherPro
JohnnyB napisał(a):no ale kto tak telefon nosi :–).
Ja prawie każdej nocy jak leżę na plecach i chce poczytać wiadomości
Próbowaliście kiedyś rozmawiać przez Skype poprzez sieć 2G? Jest to w ogóle możliwe? Nie bardzo mam szansę to teraz wypróbować, bo mi spadł transfer do 16 kbps
.
Zastanawiam się, czy nie kupić jeszcze jednego telefonu z Androidem dla żony. W domku planuję zrobić WiFi w tym tygodniu, więc dzwonienie przy 16 (24 w nocy) Mbps dowload i 2 Mbps upload jest jak najbardziej komfortowe, ale pytanie, czy ja będę w stanie odebrać telefon bez sieci 3G...
Żona potrafi do mnie zadzwonić 10 razy dziennie, więc może dałoby się tym sposobem oszczędzić trochę kasy
.

Zastanawiam się, czy nie kupić jeszcze jednego telefonu z Androidem dla żony. W domku planuję zrobić WiFi w tym tygodniu, więc dzwonienie przy 16 (24 w nocy) Mbps dowload i 2 Mbps upload jest jak najbardziej komfortowe, ale pytanie, czy ja będę w stanie odebrać telefon bez sieci 3G...
Żona potrafi do mnie zadzwonić 10 razy dziennie, więc może dałoby się tym sposobem oszczędzić trochę kasy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)