www.mazdaspeed.pl
Bartg napisał(a):Dla samego dźwięku warto, autko i tak do wyścigów nie służyJa jeżdżę na stożku za 40zł juz 2.5 roku i jakoś nie narzekam
Widzewianka_TM napisał(a):Kiedyś kolega mi mówił,że jeśli auto na PB śmiga to wszystko jest ok, a gorzej jak stożek zakłada się do auta z gazem, to może wtedy nie banglać za dobrze. Kolega mechanik btw.
Lukano napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):Kiedyś kolega mi mówił,że jeśli auto na PB śmiga to wszystko jest ok, a gorzej jak stożek zakłada się do auta z gazem, to może wtedy nie banglać za dobrze. Kolega mechanik btw.
Zostały jakieś takie mity po I i II generacji gazuPewnie teraz latami będą pokutować.
U mnie pękła ta gumowa rura w dolocie. Niedługo bagieta dostanie nową i stożekA śmiga od lat na LPG
Miyu84 napisał(a):Hejku! Ta fotka "Maleństwa" z przymrużonymi oczkami.... PRZESŁODKA!!!! Genialnie odbijają się jej światła mijania i wygląda jakby Mazdka miała rumieńce i do tego te zmrużone oczka. No coś PRZEwspaniałego! Mogę sobie tą fotkę skopiować na dysk? Jak nie mogę to i tak skopiuję
![]()
.
Widzewianka_TM napisał(a):Mnie to drażnią zaniedbane bagietki na mieście, ludzie nie doceniają, czym jeżdżą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości