Mazda 626 GE FS '92
Dużo ludzi pyta jak się takim zglebionym autem poruszać , a Ja w miniony weekend pyknąłem Sobie 700 km traski w nieznajomy teren ze znajomym po auto . Moja starowinka smignęła bez problemowo nie raz łojąc tyłek nowyszym wozom na autostradzie A4 bez problemowo widywałem prędkości 220km/h , wiadomo że to licznikowe ale i tak cieszy że prawie 20 letnie auto jest w takiej kondycji i nie zawodzi Mnie pomimo tego że zrobiłem z niej taka pokrakę
P.s Śląsk piękne okolice ale drogi w Mysłowicach to koszmar .
I jedna fotka przed wyjazdem

P.s Śląsk piękne okolice ale drogi w Mysłowicach to koszmar .
I jedna fotka przed wyjazdem

- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Piękna !
Mam nadzieję , że planujesz zostawić ją sobie juz na zawsze ? 
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=119872
323F V6 KF Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
I Love MyHonda
323F V6 KF Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
I Love My
- Od: 19 mar 2011, 20:00
- Auto: 323f BA Z5->323f BA KF V6
Szkoda, że się nie spotkaliśmy, też się szwendałem swoim czarnuchem po A4 w weekend 
Pajko napisał(a):Zyg szczerze to nie miałem czasu na spotkania , oglądneliśmy auto kupiliśmy i do domu bo na grilla trzeba bylo zdążyć
wiadomo, rozumiem. Zazwyczaj takie podróże własnie tak wyglądają
Nie było najgorzej , widziałem większe poligony . Za to w katowicach drogi fantastyczne i ten tunel coś pięknego i ten dźwięk Mojej babci na 2 biegu na odcięciu ahhhh , myślałem że już z tego wyrosłem a jednak nie 

- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Pajko napisał(a):Za to w katowicach drogi fantastyczne i ten tunel coś pięknego i ten dźwięk Mojej babci na 2 biegu na odcięciu ahhhh , myślałem że już z tego wyrosłem a jednak nie
a tu się zgadzam
Pajko napisał(a):oblivion może gdzieś się mineliśmy kto wie
Raczej trudno przegapić białą GE z taką zawiechą