exoddus napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):nom, wspominałam o tym, można kawałkiem puszki zatkać
eee – nie przypominam sobie żebyś o tym wspomniała
mówimy o takiej małej ala puszcze pod kolektorem ssącym?
www.mazdaspeed.pl
exoddus napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):nom, wspominałam o tym, można kawałkiem puszki zatkać
eee – nie przypominam sobie żebyś o tym wspomniała
exoddus napisał(a):możliwe – sprawdzę jak wrócę – od kiedy odebrałem nie zajrzałem tamale bym sprawdził gdyby mi ktoś to zasugerował
lisek0708 napisał(a):to tak wymieniłem czujnik temperatury ten co jest koło wtrysków miedzy 1a 2 tłokiem obroty spadły z 1800tys obr do 800tys obr ale problem tkwi w tym ze spadają dopiero gdy się zagrzeje i temperatura pokazuje ponad ponad 90*C tak to trzymają od 1200 do 900 <falowanie> co jeszcze może być? bo mam wrażenie ze chodzi cały czas na ssaniu i dopiero jak minie to 90 załączy się wiatrak to spada na 800tys obr i pracuje równo heh pomocyyyy
pawcio1017 napisał(a):Ja mam np. dużo za niskie obroty po odpaleniu i delikatne falowanie ale jak sie nagrzeje to trzyma łądnie 900rpm.
lisek0708 napisał(a):jak to zrobić?
Lukano napisał(a):pawcio1017 napisał(a):Ja mam np. dużo za niskie obroty po odpaleniu i delikatne falowanie ale jak sie nagrzeje to trzyma łądnie 900rpm.
To raczej nic z TPS-em. Raczej ssanie,czujniki temperatury lub przepustnica.
jak jest źle ustawiony zawsze są problemy z obrotami, obojętnie czy zimny czy ciepły silnik.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość