Wielka Brytania – spotkania regionalne
no ja na zbiorniku przejechalem 520mil.
Rezerwa juz sie palila od jakiegos czasu i ta wskazowka jakos tak nisko opadla.
Dotankowalem sie 20 mil przed domem tak na wszelki wielki.
Komputer mi pokazal ze mialem srednio 10.9L/100mil (jakies 6.34l/100km o ile dobrze licze)
Komputer mi pokazal ze mialem srednio 10.9L/100mil (jakies 6.34l/100km o ile dobrze licze)
glowasiek napisał(a):zapomnialem dodac:
adam , piotrek – ale tej w ferrari musialo byc glupio, ze ja mazdy wyprzedzaly hehehe
ps. miala szczescie ze nie wrzucilem 6tego biegu
Pewnie tak

adamb napisał(a):piotrekkk1985 napisał(a):glowasiek napisał(a):zapomnialem dodac:
adam , piotrek – ale tej w ferrari musialo byc glupio, ze ja mazdy wyprzedzaly hehehe
ps. miala szczescie ze nie wrzucilem 6tego biegu
Pewnie takmiala szczescie ze ja nie przelaczylem na benzyne
a kojarzycie taka biala ciezarowke (dosc stara) co zapier... ze 120kmh
i to pare razy byla wyprzedzona, a z pasow to tylko znala srodkowy no i czami prawy-szybki, to ryczalo jak stara rynna
a co do bialej ciezarowki to tak, dawala czdu za az milo ponad 70 jechala
- Od: 22 kwi 2010, 22:55
- Auto: Biale
67igor1 napisał(a):adamb napisał(a):KiedY NastepnY ?!?!?!?!?!?!?!?!?!
4 wrzesien 2011 – Northampton
a lista wyglada tak:kryystian napisał(a):spot 04.09 godz. 11:00
lista uczestnikow:
67igor1 z rodzinka
pawel1978 z zona
zielony110
piotrekkk1985 z zona
radar88
kryystian+2
teraz to dales

chodzilo mi, kiedy bedzie nastepny taki wiecej niz jednodniowy (dwa i wiecej mile widziane) wypady spotkaniowo-grilowo-zwiedzaniowe.
teraz chyba moje pytanie wyglada jasniej, co?
mala podpowiedz, to co mialo miejsce w ten weekend w miejscowosci Milnthorpe , Cumbria
moge zapodac pare zdjec dla ulatwienia, tylko daj znac

juz czuje tego bana za te trzy posty pod soba, cos pokielbasilem i rozbilo na trzy

Ostatnio edytowano 22 sie 2011, 13:29 przez adamb, łącznie edytowano 1 raz
ja takze jestem zaadamb napisał(a):chodzilo mi, kiedy bedzie nastepny taki wiecej niz jednodniowy (dwa i wiecej mile widziane) wypady spotkaniowo-grilowo-zwiedzaniowe.

adamb napisał(a):moge zapodac pare zdjec dla ulatwienia, tylko daj znac
zdjecia mile widziane
zielony110 napisał(a):no ja na zbiorniku przejechalem 520mil.
ja zrobilem 542mile i zalalem pod korek, ze stalo w rurce(bez skojazen) 56literki.
napewno maz diesla jak ja podobne wyniky wykrecam bezyna?
a nie jechalen jak emeryt czy tam "ekonomicznie"
Opisik spoko ale nie ma w ogole wspomniane o NAJSZYBSZEJ piatce w klubie
Wypad byl mega i wiecej takich
Jak zbierzemy fotki od wszystkich to sie pewnie w tysiacu nie zmiescimy hehe
MazdaSpeed team "B" zwiedzil jesio wiele extra miejsc – Ci co byli to wiedza – podziekowania dla V-ce Prezesa sa przewodnictwo
Wypad byl mega i wiecej takich

MazdaSpeed team "B" zwiedzil jesio wiele extra miejsc – Ci co byli to wiedza – podziekowania dla V-ce Prezesa sa przewodnictwo
Ostatnio edytowano 22 sie 2011, 14:20 przez glowasiek, łącznie edytowano 1 raz
Dzięki Krzychu. Polecam się na przyszłość i dawaj te zdjęcia z parkingu co by reszta mogła pozazdrościć nam inwencji twórczej. Prezesie opis ładny, zdjęcia też, tylko mało coś na nich jestem, czy to oznacza że podpadłem??
. Moim zdaniem wypady dwudniowe są lepsze, pod warunkiem że:
1) zamówimy do naszych samochodzików piękne małe flagi z logiem KLUB MAZDASPEED przyczepiane do drzwi
Mam nadzieję że Wojtek ten pomysł poprze i popchnie u góry.
Co do jazdy w kolumnie to Piotrek więcej już nie będę szalał 100 mil na godzinę. Mieliśmy fuksa wczoraj w tamtym miejscu. Jak jechałem na zlot to złapali w tych okolicach 3 gości. Ale było fajnie, a najlepsze miny ludzi jak ich cała kolumna (4 wozy) na raz mijała i zjeżdżała razem na pas. To nam się podobało jak i pożegnanie nas w iście wojskowym stylu (szpaler przed nami). Niech zazdroszczą że nie widzieli. Pozdrawiam
1) zamówimy do naszych samochodzików piękne małe flagi z logiem KLUB MAZDASPEED przyczepiane do drzwi
Mam nadzieję że Wojtek ten pomysł poprze i popchnie u góry.
Co do jazdy w kolumnie to Piotrek więcej już nie będę szalał 100 mil na godzinę. Mieliśmy fuksa wczoraj w tamtym miejscu. Jak jechałem na zlot to złapali w tych okolicach 3 gości. Ale było fajnie, a najlepsze miny ludzi jak ich cała kolumna (4 wozy) na raz mijała i zjeżdżała razem na pas. To nam się podobało jak i pożegnanie nas w iście wojskowym stylu (szpaler przed nami). Niech zazdroszczą że nie widzieli. Pozdrawiam
- Od: 16 cze 2010, 19:34
- Auto: mazda 6 2.2 sport
Black Panther
Wojtek relacja super ale gdzie informacja od stykach, dziurkach i tuningowaniu podwozia za pomoca asfaltu? 
no Pawel z Piotrkiem pokazywali co moze diesel do junkersa i odwrotnie
ale kupa ludzi po drodze probowala sie wciskac po miedzy nas ale i tak szli na tyl
wachac spalinki
no Pawel z Piotrkiem pokazywali co moze diesel do junkersa i odwrotnie
ale kupa ludzi po drodze probowala sie wciskac po miedzy nas ale i tak szli na tyl
adamb napisał(a):Wojtek relacja super ale gdzie informacja od stykach, dziurkach

adamb napisał(a):tuningowaniu podwozia za pomoca asfaltu?
eee.. nie byl to asfalt tylko kamienny wjazd na "plaze"... przywalilem ze 2 razy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
bo mi nikt nie pomogl...
Ps.
glowasiek napisał(a):nie ma w ogole wspomniane o NAJSZYBSZEJ piatce w klubie...
wazniejsze jest zdawac sobie sprawe, ze jest najszybsza...
Ps2. pawel1978, nie, nie jest to zemsta...
niestety zdjecia z twoja osoba sie jakos przeswietlily...

Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
no my takze z krystiano pocisnelismy jak do akwarium jechalismy.
Dwie mazdy dawaly prawym pasem i nikt nie mial prawa sie wcisnac
No ale wiadomo. Nie musielismy sprawdzac w lusterkach czy ktos z tylu nie zostaje
P.S. Piotrek skarbnikiem – jak bedzie skladek pilnowal jak portfela, to juz sie czuje bezpieczny
P.S.2 Krystian ale to zdjecie jak caly kawalek placka pochlaniam mogles zachowac dla siebie
Dwie mazdy dawaly prawym pasem i nikt nie mial prawa sie wcisnac
No ale wiadomo. Nie musielismy sprawdzac w lusterkach czy ktos z tylu nie zostaje
P.S. Piotrek skarbnikiem – jak bedzie skladek pilnowal jak portfela, to juz sie czuje bezpieczny

P.S.2 Krystian ale to zdjecie jak caly kawalek placka pochlaniam mogles zachowac dla siebie