Tutaj się witamy
WItam wszystkich. Mam na imię Rafał jestem z Bytomia, posiadam Mazdę 323 BG 1.3 16v 1993r, Jestem "lakiernikiem" (narazie początkującym ale jestem na dobrej drodze) w wolnych chwilach zajmuję się mechaniką samochodową ; ) w razie jakich kolwiek problemów można do mnie śmiało pisać zawsze staram się pomóc. Maluję już od roku i do tej pory nikt nie narzeka ; ) Troszke się tu zareklamuje hehe jeśli mogę
Poleruję samochody ( ALE UWAGA dla klubowiczów najtaniej ) Fajnie że istnieje takie forum bo wiadomo człowiek wszystkiego nie wie a w szczególności młody tak jak ja
POzdrawiam ; )

POzdrawiam ; )

- Od: 23 sty 2011, 23:52
- Auto: Mazda 323 BG 1.8 DOHC GT
Witam.
od 6 sierpnia jestem posiadaczem Mazdy 323f 97r 1,5. Na razie stoi na niemieckich blachach i nie mam jej kiedy zarejestrować ale myślę, że w następnym tygodniu ruszę sprawę. W międzyczasie zainstalowałem już alarm i centralny z pilota a teraz muszę powalczyć z chłodnicą bo było coś przy niej kombinowane i cieknie. Mam nadzieję że innych niespodzianek nie będzie i moja przygoda z Mazdą przebiegnie w pozytywnych relacjach
Jeszcze raz witam i pozdrawiam
od 6 sierpnia jestem posiadaczem Mazdy 323f 97r 1,5. Na razie stoi na niemieckich blachach i nie mam jej kiedy zarejestrować ale myślę, że w następnym tygodniu ruszę sprawę. W międzyczasie zainstalowałem już alarm i centralny z pilota a teraz muszę powalczyć z chłodnicą bo było coś przy niej kombinowane i cieknie. Mam nadzieję że innych niespodzianek nie będzie i moja przygoda z Mazdą przebiegnie w pozytywnych relacjach
Jeszcze raz witam i pozdrawiam
-
maniak1982
witamy serdecznie wszystkich!
zapoznajcie się z układem forum. zapraszam na spotkania regionalne
Uzupełnijcie też swoje profile o dane auta i miejscowość
zapoznajcie się z układem forum. zapraszam na spotkania regionalne
Uzupełnijcie też swoje profile o dane auta i miejscowość
-
Ania_TM
Witam serdecznie! Jestem użytkownikiem Mazdy 626 GF od 3 lat. Niestety Mazda przy "spokojnej" jeździe żony miała spotkanie z tyłem innego samochodu. Nie obyło się od wymiany belki zderzaka przedniego i wymiany chłodnicy klimatyzacji. Auto przechodzi wszystkie możliwe kontrole i wymiany (za tydzień kompletny rozrząd) i jeździ się nim bardzo dobrze. Mazdą dotarłem aż na Gibraltar a w przyszłym planuję wypad do Maroko
. Pozdrawiam wszystkich!
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 16 sie 2011, 12:30
- Auto: Mazda 626 GF – 1997 HB
1840 cm – 90KM
PB + LPG
Witam:)
1lipca stalam sie szczesliwa posiadaczka szukanej kilka miesiecy grafitowej trojeczki:) Jestescie prawdziwa skarbnica wiedzy, z ktorej korzystam garsciami;)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,
Kasia
1lipca stalam sie szczesliwa posiadaczka szukanej kilka miesiecy grafitowej trojeczki:) Jestescie prawdziwa skarbnica wiedzy, z ktorej korzystam garsciami;)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,
Kasia
-
kadill
Witam Wszystkich Serdecznie Zajmuje się od nie dawna Mazdą bede miał kika pytań do odwiedzających forum
- Od: 14 sie 2011, 20:36
Witajcie.
Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy Premacy. I muszę przyznać że większość mojej wiedzy na temat Premacy pochodzi z tego wspaniałego forum. Dzięki wielkie.
Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy Premacy. I muszę przyznać że większość mojej wiedzy na temat Premacy pochodzi z tego wspaniałego forum. Dzięki wielkie.
-
Naish
Witam wszystkich, Nie dawno stałem się szczęsliwym posiadaczem Mazdy 323c, kto chce zobaczyć moją mazde? napisałem o niej w dziale nasze mazdy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Moje forum: www.forum.zelpin.pl
Moj nick po japońsku: Zkutanokito.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow,
Moj nick po japońsku: Zkutanokito.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow,
- Od: 17 sie 2011, 10:41
- Auto: mazda 323C 1.3 16V
Witam wszystkich.
Jestem na etapie sprzedaży obecnego autka, później mam nadzieje zostać szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6.
Pozdrawiam
Jestem na etapie sprzedaży obecnego autka, później mam nadzieje zostać szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6.
Pozdrawiam
-
matrixx
Witam serdecznie i grzecznie wszystkich MAZDOWICZÓW
ja od kilku zaledwie dni staram sie "wgryźć" w Wasze struktury klubowe ;–)
jestem posiadaczem od 16 sierpnia 2011r Mazdy Premacy 2005r 1.8 benzyka.
na chwilę obecną jestem zadowolony.
pozdrawiam wszystkich.
ja od kilku zaledwie dni staram sie "wgryźć" w Wasze struktury klubowe ;–)
jestem posiadaczem od 16 sierpnia 2011r Mazdy Premacy 2005r 1.8 benzyka.
na chwilę obecną jestem zadowolony.
pozdrawiam wszystkich.
TYLE MASZ ILE SAM DRUGIEMU CZŁOWIEKOWI Z SIEBIE DASZ