Zastanawia mnie czy jest jakiś inny interfejs za w miarę przyzwoite pieniądze z którym moja Madzia by chciała trochę pogadać

www.mazdaspeed.pl
aster82 napisał(a):Zastanawia mnie czy jest jakiś inny interfejs za w miarę przyzwoite pieniądze z którym moja Madzia by chciała trochę pogadać
67igor1 napisał(a):aster82 napisał(a):Zastanawia mnie czy jest jakiś inny interfejs za w miarę przyzwoite pieniądze z którym moja Madzia by chciała trochę pogadać
VCM ... Rotundy...
Ps. dlaczego nie poszukasz tego ELM327 w wersji 1.3 ?![]()
przeciez napisalismy, ze on sie laczy...
Arek_78 napisał(a):Nie jest powiedziane że ELM zczyta wszystkie auta. Cytryny C5 też mi nie chciał czytać, a identyczy drugi egzemplarz przeczytał.
67igor1 napisał(a):aster82 napisał(a):Zastanawia mnie czy jest jakiś inny interfejs za w miarę przyzwoite pieniądze z którym moja Madzia by chciała trochę pogadać
VCM ... Rotundy...
Ps. dlaczego nie poszukasz tego ELM327 w wersji 1.3 ?![]()
przeciez napisalismy, ze on sie laczy...
aster82 napisał(a):Nie wykluczam tego,natomiast po przebojach z tym ELM-em muszę się upewnić że działa na 100%.Mam już jeden interfejs w domu który miał działać...Są też opinie że ten ELM też ma "swoje jazdy" i nie jest pewniakiem tak jak VCM ale jego koszt jest nie do przyjęcia przez "średnio zarabiającego zjadacza chleba"![]()
dobrzyn22 napisał(a):a ELM-em nie da się tego sprawdzić podczas jazdy??? (pytam)
bieski napisał(a):Jesteś pewien? Ja oprócz odczytu błędów, nie miałem nic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6