Telefony komórkowe
Czyli ten sam wał co Milestone2... Nie bardzo jest sens dopłacać do nowego telefonu... Ale lepiej im wypuścić nieco lepszy model niż uaktualnić starszy... Może google zmieni nieco politykę, choć nie sądzę. Niech odblokują tylko bootloadery, z całą resztą fachowcy sobie poradzą. I tak idzie świetnie z portowaniem póki co. Bałem się, że utknę na Froyo 
Nie mam bladego pojęcia o czym wy mówicie
To jest temat o telefonach (czyli urządzeniach do prowadzenia rozmów na odległość)

To jest temat o telefonach (czyli urządzeniach do prowadzenia rozmów na odległość)

Grzyby napisał(a):Nie mam bladego pojęcia o czym wy mówicie![]()
bo to nie nasze pokolenie
ale to i tak badziewia... już w latach 90tych były telefony lepiej wyposażone od tych waszych zabawek...
prosty przykład – telefon z silnikiem V8, automatem, klimą, pełną elektryką tempomatem itp

Znowu się nie rób taki dziadek... "Młodzież" też pracuje na takim sprzęcie i jednocześnie ułatwia sobie życie... Nie dla każdego smartphon to zabawka. Lubię, a czasem muszę mieć internet wszędzie, w każdej postaci
Jest XXI wiek... trzeba sobie ułatwiać życie, skoro jest taka możliwość
Do samego dzwonienia wystarczała przecież budka telefoniczna... po co ci więc komórka? 
Jak ten dziadek będzie miał takie podejście do Niu teknolodzi, to za parę lat będzie te młodzież, z której się teraz tak naśmiewa prosić o pomoc przy wybraniu pieniędzy z bankomatu 
loockas napisał(a):będzie te młodzież, z której się teraz tak naśmiewa prosić o pomoc przy wybraniu pieniędzy z bankomatu
spokojnie, od tego ma się żony :–),
a ja chyba sobie wezmę "jeżynkę" :–)
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Adamos napisał(a):jeżynki są dobre jak prowadzisz firmę i masz ludzi w jeżynce. a tak to bez sensu taki telefon
ale jest ładny
owszem
Adamos napisał(a):JohnnyB napisał(a):Adamos napisał(a):jeżynki są dobre jak prowadzisz firmę i masz ludzi w jeżynce. a tak to bez sensu taki telefon
ale jest ładny
owszemsam nad jakimś myślałem. no i bateria długo trzyma...ale bym nie wykorzystał jego możliwości.
Miałem andka, jakoś mnie nie wciągnął, symbian jak to symbian, mam na Noki e71, pancerna, długo trzyma, korzystałem tylko raz z mapy, namiętnie korzystam z Nokia mail,
Potrzebuje czegoś z fizyczną qwerty i wolałbym jakiś nierozsuwany jednak. Kusi mnie Galaxy Pro.
Więc albo Blackberry albo Galaxy Pro. Szkoda ze nie są już tak pancerne, a bateria w Galaxy pewnie starczy na maks 2 dni, dlatego bardziej kieruje sie w strone BB. Dotykowy mi absolutnie nie jest potrzebny, a zawsze przy sobie mam drugi telefon e71.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):
Miałem andka, jakoś mnie nie wciągnął, symbian jak to symbian, mam na Noki e71, pancerna, długo trzyma, korzystałem tylko raz z mapy, namiętnie korzystam z Nokia mail,
Potrzebuje czegoś z fizyczną qwerty i wolałbym jakiś nierozsuwany jednak. Kusi mnie Galaxy Pro.
Więc albo Blackberry albo Galaxy Pro. Szkoda ze nie są już tak pancerne, a bateria w Galaxy pewnie starczy na maks 2 dni, dlatego bardziej kieruje sie w strone BB. Dotykowy mi absolutnie nie jest potrzebny, a zawsze przy sobie mam drugi telefon e71.
Wyczerpałeś temat
Adamos napisał(a): posiadam e63 i obawiam się przejscia na dotykowca ale damy rade
Ja posiadałem E63. Właściwie posiadam, bo aukcja kończy się dopiero w sobotę wieczorem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja nie żałuję jak na razie.
Czytanie PDFów to już naprawdę mistrzostwo świata, świetne odtwarzanie filmów, nieźle przegląda się strony. Android ma naprawdę dużo zalet...
JohnnyB napisał(a):Kusi mnie Galaxy Pro.
miałeś to w rękach? kształt i wykonanie błeeeee. Sam się na niego nastawiałem jako alternatywę dla E-serii Nokii, jednak nie przekonał mnie..
może miałby ktoś chwilę i pomógłby mi zrootować Desire HD i Samsunga I9100?
bo mi nie wychodzi, a potrzebuje zainstalować swype, a to wymaga roota ;/
Wykonując root tracę gwarancję tak?
Wykonując root tracę gwarancję tak?
-
Kamil
Kamil napisał(a):Wykonując root tracę gwarancję tak?
Nie tracisz zadnej gwarancji
Kamil napisał(a):Samsunga I9100?
Z czym jest problem? Jaki masz soft? Działa ci download mode (przycisk sciszania + home + power)
Kamil napisał(a):Desire HD
A to juz mozna rootowac? Ostatnio sprawdzałem to cos tam nie dało rady
BTW.
Na MIUI moj SGS smiga juz 3 dni a ma jeszcze 50 % baterii. Ta cienka zielona kreska u góry to poziom naladowania baterii

nemi napisał(a):Adamos napisał(a): posiadam e63 i obawiam się przejscia na dotykowca ale damy rade
Ja posiadałem E63. Właściwie posiadam, bo aukcja kończy się dopiero w sobotę wieczorem. Dotykowiec trochę wad ma, ale włączyłem sobie klawiaturę swype i piszę znacznie szybciej niż na E63
. Chyba, że trzeba wprowadzić własne słowo – wtedy jest gorzej
.
Ja nie żałuję jak na razie.
Czytanie PDFów to już naprawdę mistrzostwo świata, świetne odtwarzanie filmów, nieźle przegląda się strony. Android ma naprawdę dużo zalet...
tak z ciekawości za ile Ci zejdzie ta e63? swoją pewnie też bede sprzedawać. 150zł?
Znam zalety Andka i dotykowce znajomych nawet mi się spodobały dlatego zmienie telefon