![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pełnometrażowa relacja video z Torunia
1, 2
Jakiego kodeka potrzebuje, zeby poszlo?? Mam sciagniete, filmik startuje, ale na napisie "Torun" konczy sie wizje i pozostaje mi sama fonia
Komp stary co prawda, win 98, ale wiekszosc filmow smiga, ten tez musi. Podpowiedzcie cos Panowie ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
zainstaluj allplayer i zrob liveupdate
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
Pierwsza część nie chce mi si rozpakować ...
EDIT : Udało się
Crimer respect !
Ciekawi mnie tylko czy silna grupa z Bydogoszczy nie przekupiła sędziów w konkursach. Szczególnie posiadacz czarnej MX3 V6

EDIT : Udało się

Crimer respect !
Ciekawi mnie tylko czy silna grupa z Bydogoszczy nie przekupiła sędziów w konkursach. Szczególnie posiadacz czarnej MX3 V6
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
Puhcio napisał(a):Ciekawi mnie tylko czy silna grupa z Bydogoszczy nie przekupiła sędziów w konkursach. Szczególnie posiadacz czarnej MX3 V6
Oczywiście że przekupiliśmy...

Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
Puhcio napisał(a):Ciekawi mnie tylko czy silna grupa z Bydogoszczy nie przekupiła sędziów w konkursach. Szczególnie posiadacz czarnej MX3 V6![]()
Eeee tam, od razu przekupił. Obiecalem po prostu prezenty w postaci wygranych gadgetow klubowych dla sedziow.
Jak powszechnie wiadomo, klubowe bajerki sa rzeczami mocno pozadanymi i za ich pomoca da sie skorumpowac kazdego
Less roof, more fun

Puhcio napisał(a):Ciekawi mnie tylko czy silna grupa z Bydogoszczy nie przekupiła sędziów w konkursach
...tam zaraz silna grupa z Bydgoszczy
nemi napisał(a):Witam. Teraz ja mam problem ze ściągnięciem ysz.
Ściągnąłem część pierwszą i drugiej nie mogę, bo "Za dużo połączeń z tym adresem IP" ysz. Też tak mieliście
tak jest czasami, spróbuj wyłączyć i włączyć kompa

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
nemi napisał(a):w ub. roku miałem ćwiczenia z pewną panią z pewnego przedmiotu informatycznego. To był sposób na wszystko, jeśli coś się nie udawało
hehe, czyżbyśmy mieli ifnrmatyke z tą samą panią?

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Mev napisał(a):Super film
Zdecydowanie!
2003 Lapis Blue 6i ATX, 18" felgi RX-8, DZDesign lusterka, DZDesign progi, przeciwmgielne, PIAA Xtreme White, NRG hood dampers
Moja Mazda
Moja Mazda
Ja tez czekam
))
jest MPV LW '00 BENZYNA oraz mazda 323f BJ 1,6 16v AUTOMAT 2002r.
Była: 3xMazda 323f 2,0 ditd 01 Mazda 323p 1,3 16v '97
2xmazda 323f bg 1,6 16v jedna zezłomowana
Mazda 323f 1,8 SOHC 16v klima sekwencyjny LPG elektryczne szybki i lusterka '92 – zezłomowana po 430tys km przebiegu i 5 latach :)
Mazda 323 1,3 8v BF 5d :) '89 – zezłomowana :(
Była: 3xMazda 323f 2,0 ditd 01 Mazda 323p 1,3 16v '97
2xmazda 323f bg 1,6 16v jedna zezłomowana
Mazda 323f 1,8 SOHC 16v klima sekwencyjny LPG elektryczne szybki i lusterka '92 – zezłomowana po 430tys km przebiegu i 5 latach :)
Mazda 323 1,3 8v BF 5d :) '89 – zezłomowana :(
1, 2