nie wiem czy normalna, ale jak na aso mozna rzec ze niskaSiw-y napisał(a):Normalna cena
filtr powietrza juz 60zl i bez mozliwosci sprowadzenia tam gdzie pytalem

www.mazdaspeed.pl
Lukazie napisał(a):Radex, mógłbyś wrzucić fotorelację z malowania pokrywy zaworów ? i oczywiście wszystkie narzędzia, akcesoria potrzebne do operacji.. Gdyż przymierzam się w następym tygodniu do pracy
Radex napisał(a):We czwartek przed spotem odebrałem smoka z ASO ale dopiero teraz się chwale![]()
![]()
Radex napisał(a):a oto i sam bohater:
Radex napisał(a):na fakturze zamiast adresu znalazłem coś ciekawegopoprzednim razem na rachunku za filt oleju też były buziaczki
![]()
![]()
dominator7 napisał(a):Widocznie wypełniały te faktury jakieś samotne lub spragnione kobiety ew. "ciepły" pan
oblivion napisał(a):dominator7 napisał(a):Widocznie wypełniały te faktury jakieś samotne lub spragnione kobiety ew. "ciepły" pan
Zyg napisał(a):oblivion napisał(a):dominator7 napisał(a):Widocznie wypełniały te faktury jakieś samotne lub spragnione kobiety ew. "ciepły" pan
nie maczałem w tym paluchów![]()
Ewidentnie spodobałeś się Paniom Fakturzystkom
Radex napisał(a):Bandit napisał(a):Czym malowałeś zaciski?
Hammerite srebrny
Radex napisał(a): Mariusz malowalem. Na aucie. Przejechalem druciakiem, papierem sciernym, umylem benzyna i pomalowalem 2 warstwy. Nic nie schodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości