reyman napisał(a):wlasnie przez to ze nie lubie sie czuc tak jak Ty dzisiaj, to pilem z mniejszego
to była dobra strategia
reyman napisał(a):raczej do pracy sie nie wybrales
nie było takiej opcji
www.mazdaspeed.pl
reyman napisał(a):wlasnie przez to ze nie lubie sie czuc tak jak Ty dzisiaj, to pilem z mniejszego
reyman napisał(a):raczej do pracy sie nie wybrales
Siwus napisał(a):Dzisiaj to już chyba na pewno odkurzysz w samochodzie:D
Jacol napisał(a):To co panowie, wczoraj padł pomysł wyjazdu na weekend 19 nad morze.co wy na to?
Siwus napisał(a):Rayman Ty to jednak postrach dziewczynek jesteśzapytam o fotki dzisiaj
Jacol napisał(a):To co panowie, wczoraj padł pomysł wyjazdu na weekend 19 nad morze.co wy na to?
reyman napisał(a):ktoś pisze się na nocny lans ? spotkanie powiedzmy na placu wolności o 22 ? jacol wraca o 23 z pracy, to wiem, ze spac nie bedzie :p a jak reszta druzyny ?
tylko przed kim sie w tym mieście lansować o tej porzereyman napisał(a):ktoś pisze się na nocny lans ? spotkanie powiedzmy na placu wolności o 22 ? jacol wraca o 23 z pracy, to wiem, ze spac nie bedzie :p a jak reszta druzyny ?
Jacol napisał(a):tylko przed kim sie w tym mieście lansować o tej porzeJa raczej też odpadam dzis, miałem dość ciężki dzień w pracy, ale jak cos odezwę sie koło 23
reyman napisał(a): albo pojedziemy do mesika na podbój lubranca
mesik napisał(a):Ja myślałem żeby dziś pojechać do Chocenia, motorki pooglądać. CO WY NA TO?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd