Kogo widziałem / widziałam
michał91to pewnie moja Madzie widziales podkładeczki tez mam
a wogole to Bartq widziany podajrze przedwczoraj na Przybyszwskiego jadącego w strone giełdy 
- Od: 7 sty 2010, 12:25
- Auto: mazda premacy 2000r i mazda 323F pozostala :)
Pozdrowienia dla Umcyka widzianego dzisiaj u mnie w pracy
ladne zdziwienie mnie wzięło i jak zrobiłeś klime dla biur? mam nadzieje ze nie 
- Od: 15 lip 2008, 17:57
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V 96r
Bł@żej napisał(a):Pozdrowienia dla Umcyka widzianego dzisiaj u mnie w pracy![]()
ladne zdziwienie mnie wzięło i jak zrobiłeś klime dla biur? mam nadzieje ze nie
i ja pozdrawiam
a klime musialem ogarnac bo by mi wyli potem nad uchem
majes854 napisał(a):pozdro dla umcykowozu widziamego wczoraj na aleksandrowskiej ledwo dogonilem
a To moja zonka, ona ma olowiane klapki i dlatego trzeba pociskac zeby ja dosmigac
a 9.08 godzina 17 marcedoni widziany z ladnym pasazerem
no i zapomnialem ze dzisiaj ok. 9;00 am na krakowskiej widzialem nasza Pania Procesor Moderator. Titalem moim boxerem ale chiba nie zapala
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
KeV napisał(a):Widzewianka, widziałem Cię dziś około 8:30 na Piłsudskiego przy Niciarnianej?
To nie ja, dopiero wstałam
Umcyk, a ciebie nie widziałam niestety
-
Ania_TM
seczkowski83 napisał(a): a wogole to Bartq widziany bodajże przedwczoraj na Przybyszewskiego jadący w strone giełdy
A bardzo możliwe
Moje auto: viewtopic.php?f=137&t=101867
- Od: 20 maja 2010, 23:32
- Auto: M6'04 GY LF
Yaris'07 1.0PB
Pozdrowienia dla Pana w bordowym Xedosie 6 który grzecznie wpuścił mnie z podporządkowanej na Dąbrowskiej. 
-
dot
Pozdro dla Zielonej 323f Ba z niebieskimi podkladkami widzianej wczoraj na ul. Marsa nr rej Wn....
A możliwe u fryzjera byłam
pozdrawiam
- Od: 15 sty 2011, 23:34
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6 '01
A dzisiaj pozdrowienia dla kierowcy czerwonej mx-3 numery KRA cos tam na charakterystycznych czerwonych podkładkach spiete białymi opaskami
widziany al MB Fatimskiej, skręcajacy w kierunku szpitala godz ok 11, Tarnów 
Pozdrowienia dla Pana/Pani w zielonym Xedosie 6 albo to była 626 nie pamietam jadącego dzis na ul. Nowohuckiej w kierunku wielickiej na niebieskich podkładkach 
Pisalem gdzie indziej bo zapomniałem o wątku z małopolski. Pozdrawiam raz jeszcze kierowcę czerwonej 323Ba na czerwonych podkładkach nr KR...widziany w Ketach we wtorek na DK 52 w kierunku na Bielsko. A wczoraj widziana w Tarnowie czerwona mx-3 na charakterystycznych czerwonych podkładkach spietych opaskami
nr KRA...widziany w Tarnowie na al.MB Fatimskiej, skręcający w kierunku szpitala, mrugalem Ci długimi wtedy, bylem za Toba