Mazda 323F BA KL-ZE '97

Ta czarna blenda mi osobiście się nie widzi ale pewnie wleci Latnis. Rozklej lampy i pomaluj oprawki soczewek na czarno jak MariuS. Fajnie by się to komponowało

xXx napisał(a):Hazu, wez Ty sie w koncu od niego odczep, masz jakis problem to zapraszam do rozmowy na zywo tutaj na miejscu...
Już się nie będę czepiał,
A do Ciebie nie przyjadę bo mi nie po drodze, chyba że miałbyś jakiegoś mx-3 na sprzedaż.
Strojonko odłożyłem na kiedy indziej gdyż musiałem szybko wracać do Niemiec ... Mazda w trasie spisywała się super ... Spalanie podam gdy podsumuje, ale myslę, że cos w granicach 10/100 ... Na autostradach starałem się utrzymywać jakieś 140km/h ... Piąteczka od FS'a robi robotę
Stwierdzam też, że gleba -4 cm i dokładka którą posiadam na polskie drogi nie zbyt zdaje egazmin i trzeba bardzo uważać ... Bynajmniej moja jest jeszcze cała 
Śmierć jeździ szybko ... Bądź szybszy xD
- Od: 4 paź 2008, 11:51
- Auto: 323F (BA) 2.5 V6 KL-ZE
Auto zrobiłeś dla siebie i pod siebie. I za to duży plus.
Jedynie do czego bym się przypieprzył to sam temat.
fajnie by to wyglądało jak byś wrzucił jakieś stare fotki sprzed jak wyglądało kiedyś, w trakcie prac i już po. Nawet sam dla siebie miał byś takie porównanie i inni też ile można zrobić dla auta.
Pozdrawiam sly

fajnie by to wyglądało jak byś wrzucił jakieś stare fotki sprzed jak wyglądało kiedyś, w trakcie prac i już po. Nawet sam dla siebie miał byś takie porównanie i inni też ile można zrobić dla auta.
Pozdrawiam sly
sly napisał(a):Auto zrobiłeś dla siebie i pod siebie. I za to duży plus.![]()
Pozdrawiam sly
Dziękuję ...
Fotki z prac nad autem jakieś będą aczkolwiek pewnie nie z wszystkich ...
Napewno temat zostanie uzupełniony o więcej fotek i opisy ...
EDIT: 16.08.2011 ...
Dzisiaj zlany został olej na docierke i silniczek został zalany olejem MOTUL 300V 15W50 ... Wymieniony został również filtr oleju ...
dadan napisał(a):To ile masz obrotow na tej 5-tce od FS-a przy tych 140 km/h i powiedzmy przy 160 km/h i 180 km/h? Zastanawiam sie jak to wypadnie ze skrzynia w KL-u
Nie pamiętam ile jest przy 140 czy 160 km/h, ale przy 120 km/h mam jakieś 3 tyś. obr.
To jest nieźle w 1,8 przy 3 tyś obr jest chyba 100 km/h , trzeba pomyśleć o 5 biegu
, piekna fura, zrobiona do najmniejszego drobiazgu,
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
mlody1921 napisał(a):To jest nieźle w 1,8 przy 3 tyś obr jest chyba 100 km/h , trzeba pomyśleć o 5 biegu, piekna fura, zrobiona do najmniejszego drobiazgu,
Dzięki
sly napisał(a):A planujesz coś z końcówką wydechu??
Hmm zastanawiałem się nad jakąś zmianą, ale jak narazie ta mi się podoba
hej
Gdzie dorwałeś to podwyższenie bagażnika,możesz wstawić jakieś fotki jak to wygląda????
Dywaniki to ori mazda czy jakieś z allegro???
Pozdrawiam
Gdzie dorwałeś to podwyższenie bagażnika,możesz wstawić jakieś fotki jak to wygląda????
Pozdrawiam
-
Lantis 89
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Limited Edition napisał(a):hej
Pozdrawiam
Podwyższoną podłogę dostałem gdy kupiłem od Badyla auto ...
Dywaniki kupione na Allegro z tym, ze nie te jakieś najtańsze ...
MariuS napisał(a):pokaż majster jakieś multimedia z jazdy
Ostatnio bardzo mało jeżdzę Mazdą. Jak auto bedzie wystrojone to coś nagram. Jak narazie staram się powstrzymywać od pałowania
EDIT: 19.09.2011
Korzystając z wolnej chwili zarzuciłem w końcu aluminiowe nakrętki do felg Vermilion. Xenonki 6000K zostały zamienione na 8000K (niestety jedna z przetwornic okazała się walnięta więc czekam na paczkę z nową). Zamontowałem również filtr odmy Simota. Na montaż czekają jeszcze nakładki na pedały MOMO.