Mitsubishi Colt CJ0 1,6 '97
tu mnie jeszcze nie było
ale jako moderator, przeczytam cały temat
niby to Mazda Colt,phi,
takie to sobie, kolor niebieski, phi..
szału nie ma, wracaj do marki lepiej

ale jako moderator, przeczytam cały temat
niby to Mazda Colt,phi,
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):niby to Mazda Colt,phi, takie to sobie, kolor niebieski, phi..
kolorek jest fioletowo niebieski, na żywo całkiem całkiem
a co do następnego auta ja tam proponuje coś takiego dla Zyga:

Radex napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):niby to Mazda Colt,phi, takie to sobie, kolor niebieski, phi..
kolorek jest fioletowo niebieski, na żywo całkiem całkiem
a co do następnego auta ja tam proponuje coś takiego dla Zyga:http://allegro.pl/lexus-is200-2-0-vvti- ... 31193.html

kurcze ze ja dopiero dzis znalazlem mazde colt na forum
piekna sztuka
hihi
ogolnie fajnie ze majac inna marke fury siedzisz z nami 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
zygu wiesz na jaki pomysl wpadlem
jak jest zawsze konkurs na zlotach ogolnopolskich najladniejsza seryjna mazda to moze niech bedzie najmniej seryjna mazda
ty bys wygral bo twoje auto do mazdy sie zalicza a ze juz wszystko oprocz znaczkow niespelnia wymogow to juz inna sprawa 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Zbliża się już wielkimi krokami rok z Coltem.
Z tej okazji mały update z eksploatacji.
Dzisiaj przeszedł przegląd bez żadnych uwag, co mnie bardzo ucieszyło i trochę też zaskoczyło bo spodziewałem się rozmowy z diagnostą o zawieszeniu.
Przez ten rok 2 razy wymieniłem olej i filtry ( po zakupie i w czerwcu), załatałem wydech końcowy i zrobiłem hamulce z przodu (po Wyrazowie, gdzie wypadły mi klocki
a raczej blaszki, które z nich zostały).
No i oczywiście w czasie, kiedy go mam, zaliczył już 3 zloty ogólnopolskie. Wkrótce czwarty – Wrocław
Nie zapeszając – świetnie spełnia rolę, do której był przeznaczony – ekonomicznego wozidełka
Z tej okazji mały update z eksploatacji.
Dzisiaj przeszedł przegląd bez żadnych uwag, co mnie bardzo ucieszyło i trochę też zaskoczyło bo spodziewałem się rozmowy z diagnostą o zawieszeniu.
Przez ten rok 2 razy wymieniłem olej i filtry ( po zakupie i w czerwcu), załatałem wydech końcowy i zrobiłem hamulce z przodu (po Wyrazowie, gdzie wypadły mi klocki
No i oczywiście w czasie, kiedy go mam, zaliczył już 3 zloty ogólnopolskie. Wkrótce czwarty – Wrocław
Nie zapeszając – świetnie spełnia rolę, do której był przeznaczony – ekonomicznego wozidełka
ravo napisał(a):no nie wiadomo hehe
nie chcesz mnie wpuścić ?
ravo napisał(a):o zawieszenie się nie martw w 'Nowym" Wrocławiu
o to się nie martwię. Miałem obawy po wyczynach w Wyrazowie
oooooj tam.
Na kawalerskim loockasa Wrocław poznałem jako miejsce, gdzie niekoniecznie trzeba spać
BTW.
W poniedziałek i wtorek nawiedzam miasto Twe :p
Na kawalerskim loockasa Wrocław poznałem jako miejsce, gdzie niekoniecznie trzeba spać
BTW.
W poniedziałek i wtorek nawiedzam miasto Twe :p