Telefony komórkowe
W moim salonie też testowaliśmy
Najpierw do kufla z piwem i dzwonił, podlany musztardą, keczupem i obłozony karkówką też. Jak go sobie loockas umył pod wodą to również nie robił problemów 
A ja idę na rekord
. Po 27 h mam jeszcze 27% baterii
. Przyznam, że gdyby telefon tylko leżał, to wytrzymywałby bardzo długo – przez 7-8 h mojego snu bateria nie traci nawet 1%. Niestety szybki procesor sprawia, że każde dotknięcie telefonu żre baterię w tempie zastraszającym (45 min. podróż i małe zabawy nawigacją i gierkami pożarło mi 19%)... I do tego będzie fajnie w zimie – grzeje się jak szalony.

Po szybkich poszukiwaniach wybór padł na Samsunga S5350
http://allegro.pl/nowy-samsung-gt-s5350 ... 14469.html
Kosztuje niewiele, jest nowy i ma HSDPA.
Mam nadzieję że posłuży tyle co Z720.

Kosztuje niewiele, jest nowy i ma HSDPA.
Mam nadzieję że posłuży tyle co Z720.
Sokool napisał(a):
"Czy Twój Galaxy tak potrafi?"![]()
TAK!
W tej chwili mam 3 dni, 15 h i 30 min. Bateria jeszcze jest
Wystawiłem na allegro swoją starą Nokię i napisałem dodatkowo ze 20 maili z telefonu, bo ludziska się interesują... Także jak się nie gra za dużo, to jest całkiem spoko.
bieski napisał(a):Widać że tylko leżał na półce
Raczej w kieszeni
Dużo nie korzystałem. 15 minut gadania, kilka smsów, talpatalk i opera też po kilkanaście minut. Do tego jakieś aktualizacje z marketu i z pół godziny przeglądania map i wyznaczania tras w naviexpercie (gps off). Oczywiście 3g i dane w tle włączone cały czas.
Google kupil Motorola Mobility! Co to bedzie, co to bedzie...? 
Wyszedł yanosik z nawigacją. Mało opcji, routing bez możliwości wyboru typu trasy – wybiera chyba najkrótszą, ale wygląda, że rzeczywiście bierze pod uwagę przy wyznaczaniu trasy średnie prędkości i pomija zakorkowane miejsca.
Ja sie zastanawiam czy google idzie w kierunku monopolu na rynku telefonow Androidowych? Microsoft ma Nokie, Apple produkuje swoj hardware, Google ma Motorole... Jezeli tak by sie mialo stac to ciekawe co stanie sie z Samsungiem i HTC. O ile ten pierwszy ma swoj system BADA, o tyle HTC moze sie znalezc w ciemnej 

Pisali, że nie zrezygnują ze współpracy.
Oficjalnie na pewno nie będzie już... Nieoficjalnie jest w Cyanie7

MIUI faktycznie ładne. Myślałem nad nim, ale cyan podobno szybszy. Pobawię się miui jak będę stał przed koniecznością kolejnego wipe'a
bieski napisał(a):Moze się loockas doczekasz 2.3.5 na Milestona
Oficjalnie na pewno nie będzie już... Nieoficjalnie jest w Cyanie7

MIUI faktycznie ładne. Myślałem nad nim, ale cyan podobno szybszy. Pobawię się miui jak będę stał przed koniecznością kolejnego wipe'a