Mazda3 BK LF '03 TOP SPORT Seraf
ten typ zderzaka tak ma w oryginalne ( że dół jest czarny)
Elementy wyposażenia prawych drzwi przednich i tylnych https://picasaweb.google.com/1062179878 ... rnika2012#
Sprzedam gumowe osłony progów viewtopic.php?f=5&t=165154&p=2783056#p2783056
Zoom-Zoom [url=http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=120521]
Sprzedam gumowe osłony progów viewtopic.php?f=5&t=165154&p=2783056#p2783056
Zoom-Zoom [url=http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=120521]

- Od: 21 mar 2008, 21:04
- Auto: Hyundai i40 2.0 2014 kombi
VW Polo 6N 1.0 1999
eks: Mazda3 BK Active 1.6 MZR Z6 2005
eks: Fiat Seicento Young 0.9 1999
Ja mam pomalowany caly zderzak w kolorze nadowowzia nie mam tego czarnego, dlateo cos mi nei pasowalo.
A kolega mi powie czy warto kupic ten tlumik?? czy to jest "zajawka" na 2 tygodnie. Jest duzo glosniejszy w srodku/na zewnatrz?? jakies inne odczucia? kupilbys jeszcze raz
dzieki za odpowiedz
A kolega mi powie czy warto kupic ten tlumik?? czy to jest "zajawka" na 2 tygodnie. Jest duzo glosniejszy w srodku/na zewnatrz?? jakies inne odczucia? kupilbys jeszcze raz
dzieki za odpowiedz
- Od: 26 cze 2008, 23:55
- Auto: Mazda 5 2.0 Top Sport
1. uważam że warto choć pewne jest że z czasem furory robić już nie będzie, znudzi się jak wszystko 
dla mnie osobiście wartością dodaną jest to że zaczyna głośniej burczeć akurat przy 2,5k rpm czyli mówi mi że powinienem zmienić bieg (właśnie do tej granicy mam najniższe spalanie bez zarzynania auta)
2. nie jest dużo głośniejszy, nie obudzi sąsiadów, czasem fajnie basowo "zapierdzi", wg mnie ciut za mało od w sam raz (wiadomo każdy ma inne gusta) czyli jest na prawdę spokojnie.
3. poza faktem że mój tłumik a w zasadzie końcówka i zawiesia wydechu były mocno dotknięte zużyciem i należało to wymienić to i tak bym się jeszcze raz zdecydował
i mały bonus biały klosz i ledy na miejscu

dla mnie osobiście wartością dodaną jest to że zaczyna głośniej burczeć akurat przy 2,5k rpm czyli mówi mi że powinienem zmienić bieg (właśnie do tej granicy mam najniższe spalanie bez zarzynania auta)
2. nie jest dużo głośniejszy, nie obudzi sąsiadów, czasem fajnie basowo "zapierdzi", wg mnie ciut za mało od w sam raz (wiadomo każdy ma inne gusta) czyli jest na prawdę spokojnie.
3. poza faktem że mój tłumik a w zasadzie końcówka i zawiesia wydechu były mocno dotknięte zużyciem i należało to wymienić to i tak bym się jeszcze raz zdecydował
i mały bonus biały klosz i ledy na miejscu

Samochód odpicowany jakbyś na pielgrzymkę jechał jakaś:P
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Seraf napisał(a):
przerwa w parku w trakcie podróży do Drusgiennik (Litwa)
Dopiero tutaj widać dobrze ten nowy klosz. DAJE RADĘ

Moje dziewczyny: Kasia Agatka Alinka exMazda3 BK i Mazda6 GL
Muszę poszukać tej cofania z Anglika 
Ta lampa czasem nie jest taka sama jak w sedanie ?

Ta lampa czasem nie jest taka sama jak w sedanie ?
fixerq napisał(a):Prezentacja nowego modelu w genewie? Zaraz włączą pełne światło
Seraf napisał(a):zdjęcie poskładane z kilku ujęć auta doświetlanego LEDową latarką w kompletnej ciemności
ale zrobiles wejscie

Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Ile dałeś za lampę bo ja znalazłem sama cofania z HB -USA i krzyczą 250 zł.
??
marcin255 napisał(a):Ile dałeś za lampę bo ja znalazłem sama cofania z HB -USA i krzyczą 250 zł.??
za swoją dałem 50 zł bez przesyłki. Z tego co wiem to w USA mają również ruch prawostronny więc przyjdzie Ci to co już masz.
Seraf napisał(a):Z tego co wiem to w USA mają również ruch prawostronny więc przyjdzie Ci to co już masz.
Tak tylko wersje USA nie maja swiatla przeciwmgielnego , a dwie lampy cofania