Tuning optyczny Mazda 323F BG – pytania i sugestie – temat zbiorczy
Moja sytuacja wygląda ogólnie tak iż w moja eFke "strzeliło" Tipo
, wgniecione lewe przednie i tyknie drzwi przedni błotnik oraz naruszone oba słupki
aktualnie czekam na gościa z PZU który wyceni mi Madzie. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli odezwę się do cb chodź mam zamiar teraz kupić jakąś BGietkę z silnikiem GT
- Od: 25 lis 2010, 18:12
Witam
Poszukuję (na razie bez skutku) informacji na temat producenta tego zderzaka
Chciałbym zdobyć resztę body do kompletu ale czesanie netu nic nie daje, jak by ktoś miał przydatne info to odwdzięczę się porządnym bro na zlocie w przyszłym roku bo na tegoroczne nie dam rady jej wyszykować.
pzdr.
Poszukuję (na razie bez skutku) informacji na temat producenta tego zderzaka

Chciałbym zdobyć resztę body do kompletu ale czesanie netu nic nie daje, jak by ktoś miał przydatne info to odwdzięczę się porządnym bro na zlocie w przyszłym roku bo na tegoroczne nie dam rady jej wyszykować.
pzdr.
"Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki, gdy stojąc rankiem przed nim boisz się go otworzyć" Walter Rohl
- Od: 17 kwi 2008, 18:26
- Auto: 323F GT 89r. (na żyletki)
323F GT 92r. (niestety też na żyletki,
szukam zdrowej budy)
Xantia 1.8i 93r.
Zderzak jest z pakietu Vestatec, a jeżeli chodzi o dostępność to kiedyś widziałem stronę gdzie można było kupić zderzaki i progi ale ceny były w okolicach 200-300 euro za el. Tak więc raczej pozostają poszukiwania allegro 

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
Dzięki za info, chociaż wiem teraz czego szukać ( bro się należy). Na nowe to widzę że nie już co liczyć, zostały tylko do RX-7, trzeba będzie czekać aż coś wypłynie, a tymczasem wrócić do serii.
pzdr.
pzdr.
"Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki, gdy stojąc rankiem przed nim boisz się go otworzyć" Walter Rohl
- Od: 17 kwi 2008, 18:26
- Auto: 323F GT 89r. (na żyletki)
323F GT 92r. (niestety też na żyletki,
szukam zdrowej budy)
Xantia 1.8i 93r.
Nie wiem czy widzieliście, połączenie 323F BG z 323F BA – jak na moje wygląda ładnie, i podobnie do MX-5

może ktoś chce koła do bagiety, bo swoje sprzedaję? link do ogłoszenia viewtopic.php?f=5&t=121550&p=2043282#p2043282
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
kolega ma na sprzedaż taki spoiler. powiedzcie mi tylko czy muszą być do niego te listwy co są po bokach?
kumplowi potrzebna była tylna klapa bagażnika, więc gość mu sprzedał razem ze spoilerem (za 100zł). klapę założył a spoiler leży (bez tych listew raczej nie sprzeda) i się na nim kurz zbiera.
jak by ktoś chciał cos kupić do efki to zapraszam viewtopic.php?f=5&t=122854
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG